Webutvikling og integrasjoner

Få brikkene i digitaliseringen av virksomheten på plass. Få mer gjort med effektive integrasjoner.

Effektive webløsninger spesialtilpasset deres behov

I Sircon har vi lang erfaring med utvikling av løsninger for oss selv og våre kunder som gjør arbeidsdagen lettere.

Alt fra en enkel kobling mellom eksisterende systemer, til store webportaler og administrasjonsverktøy som gjør all jobben for deg. Vi oppmuntrer våre kunder til å investere i løsninger som lar datamaskiner få gjøre det de er gode på, nemlig gjentakende rutineoppgaver, slik at ansatte kan få bedre tid til å gjøre det som bare mennesker kan!

Smarte integrasjoner sparer tid

Vi utvikler webportaler og dataløsninger, og vi drifter våre egne datasentre, noe som gjør det enklere for oss å hjelpe våre kunder med å digitalisere, effektivisere, informere og å kommunisere. Sircon har levert webportaler, nettsider, bookingløsninger, adgangssystemer og nettbutikker med integrasjon til blant annet Finn.no, Fiken, Visma Business, Stripe, Nav, Teletopia m.m.

Ser vi gjentakende oppgaver utført over tid vil vi gjerne bidra med f.eks. programmering og scripting for å frigjøre tid for kunden til skapende og mer verdifullt arbeid.

Høy kvalitet og driftsikre løsninger

Om du bare vil ha bilag fra nettbutikken din automatisk inn i et regnskapssystem, eller vil sende SMS-varsler til kunder, vise annonser fra Finn.no eller annen informasjon på nettsiden din, vi hjelper uansett. Trenger dere en komplett dataløsning, CRM løsning el.l. så kan vi levere på høyt nivå.

La oss gjøre nettstedet ditt til en «robot» som arbeider gratis for deg 24 timer i døgnet alle dager i uken!

All utvikling og drift i Norge. Sircon benytter 100% fornybar energi i driften av våre tjenester.

Sircon har levert webportaler, nettsider, bookingløsninger, adgangssystemer og nettbutikker med integrasjon til blant annet Finn.no, Fiken, eAccounting, Visma Business, Stripe, Nav, Teletopia m.m.

Ta kontakt om du tror vi kan hjelpe deg, din organisasjon eller din forretning.