Webdesign

Vi leverer nettsider med moderne, responsive webdesign og gode brukergrensesnitt.

Et godt webdesign er mer enn bare et innbydende utseende. Det skal gjenspeile virksomhetens identitet, være lett å bruke og vises optimalt fra både små og store skjermer.

I Sircon har vi mange års erfaring med webdesign. På et nettsted levert av oss vil både brukergrensesnitt og utseende være ivaretatt på beste måte. Vi sørger for at nettstedet utformes etter krav om universell utforming.

Og kanskje viktigst av alt: Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme deres ønsker og behov.

Se flere referanser

Ta kontakt for et godt tilbud

Responsivt design

På et moderne nettsted er det viktig å ha et responsivt utformet design. Skal du nå den voksende målgruppen av mobile brukere er det viktig at du vet hva dette innebærer.

I dag bruker mange mobil eller nettbrett når de besøker nettsteder. Dette stiller strenge krav til utformingen. Et responsivt design vil tilpasse seg skjermstørrelsen det vises fra, og nettstedet vises tilpasset om brukeren surfer med mobil, nettbrett eller pc.

Et responsivt design tilpasser seg skjermstørrelsen. Det gjør nettsiden enkel å bruke fra alle enheter. En ekstra bonus er at du får søkemotoroptimalisering på kjøpet!

Den 21. april 2015 endret Google sine søkealgoritmer, og de fortalte samtidig at de vil nedprioritere sider som ikke er tilpasset små skjermer ved søk fra slike enheter. For de som ikke har et responsivt nettsted vil dette medføre tap av besøkende. Søker du fra en mobil enhet vil responsive (mobiltilpassede) nettsteder komme høyere på søketreff og generere mer trafikk fra mobilbrukere som nå representerer en svart høy prosentandel av de du ønsker oppmerksomhet fra. Husk at Google er både landets og verdens mest brukte søkemotor.

Dette kan vi tilby

  • Design utformet etter deres ønsker og behov.
  • Responsiv layout, tilpasset alle skjemstørrelser.
  • Brukervennlig.
  • Moderne design.
  • I tråd med firmaprofil.
  • Universelt utformet.
  • Utvikling av funksjonalitet etter ønske og behov.

Send oss noen ord, så tar vi kontakt: