Steng butikken, start nettbutikk!

Derfor er nettbutikk bedre for dine kunder.

Økonomisk:
Jeg sitter her i Norges 3. største by og har 5 Claes Ohlson butikker i nærheten. Selv med denne lokasjonen er netthandel hos Claes Ohlson billigere enn å sette meg i bilen eller på bussen for å hente varene og betale med en gang. Bompenger, parkering og bussbilletter koster langt mer enn å få varen levert på døra. Mange nettbutikker tilbyr gratis levering og fri retur også.

Bedre utvalg, mer planlagte innkjøp og mindre impulskjøp:
Som de fleste andre snakker jeg best for meg selv, men på nett er det mer effektivt å finne sammenlignbare produkter/priser og anbefalinger/erfaringer fra andre som har kjøpt produktet. Dette hindrer med stor sannsynlighet at du kjøper «katta i sekken». Og om så skulle være tilfelle er du godt beskyttet mot svindel av kredittkortselskaper og PayPals betingelser, samt lov om forbrukerkjøp fra norske butikker. Det brukes nok «lokketilbud» i nettbutikker også, men på nettet er det uansett ikke den smarte selgeren eller smaksløkene som setter fornuften til side.

Logistikk og miljø:
Når jeg får pakken fra nettbutikken levert på døra er det gjerne av Postnord eller Bring, disse kjører forbi huset mitt flere ganger om dagen uansett. Sammenlignet med når jeg setter meg i min 1,5 tonn tunge bil for å kjøre alene til Claes Ohlson for å bringe 1 kg. gods fram eller tilbake ( noen batterier til fjernstyringa til gulvvarmen og en brannvarsler ) som eneste ærend, så blir miljø og logistikk-regnestykket enkelt å fatte.

Sparer tid:
Har du tenkt over hvor mye tid som går til transport, venting, køer med tilhørende irritasjon og frustrasjon ved å handle i en vanlig butikk? Tenk på dette neste gang, så skjønner sikker du som flere og flere at dette konseptet er iferd med å bli gammeldags. Kjøpesenter-omsetningen i USA taler ihvertfall sitt tydelige språk om dette.

Alltid åpen:
I nettbutikken kan man som butikk-eier gi informasjon og motta bestillinger hele døgnet hele året, 24/7/365! Samtidig som kundene kjemper med «tidsklemma» og ønsker å handle når det passer dem.

Mindre avgifter:
Nettbutikker med utenlandsk adresse kan sende varer toll og avgiftsfritt til forbrukere i Norge hvis verdien er under 350,- NOK. Dette gir deg som har en utenlandsk forretningsadresse uslåelige fortrinn ved forbrukersalg i dette prissegmentet.

Billig å komme igang:
Har du lyst til å komme igang med en nettbutikk, har vi løsninger fra kr. 36,- /mnd. Er du en utenlandsk bedrift slipper du også å betale mva 😉

Les mer om våre billigste nettbutikkløsninger her.