Joomla gir deg full frihet og kontroll på din hjemmeside

Sircon Norge har levert mange komplette nettsider med Joomla som CMS-løsning, og vi har etterhvert opparbeidet oss en bred erfaring på tilpasning av ulike løsninger. Vi leverer webdesign, utvikler designmal/template og kan også strukturere innholdet for deg når du har valgt Joomla for din hjemmeside.

Joomla CMS er en såkalt «open source» løsning, som betyr at det er utviklere verden rundt som bidrar til at verktøyet stadig forbedres og får ny funksjonalitet. Joomla er også gratis i seg selv, altså får du konsentrert kostnadene rundt design- og funksjonalitet. Joomla kan godt kalles en modulbasert løsning; du kan selv bygge ut forskjellige deler av hjemmesidene dine etterhvert som idéene og behovene melder seg, og dersom du har en god designmal/template er du uavhengig av andre for å gjøre dette. I tillegg finnes det et enormt utvalg av ferdig utviklede moduler for spesielle funksjoner, mange av dem også gratis.

…du kan selv bygge ut forskjellige deler av hjemmesidene dine etterhvert som idéene og behovene melder seg

Grensesnittet i Joomla er tilrettelagt for brukere med noe erfaring i publisering på nett, men det er godt dokumentert og fullt mulig å lære seg for den som ønsker å ha full kontroll. Vi tilbyr grunnleggende opplæring i Joomla, samt support på problemstillinger som dukker opp underveis.

Vi har mange gode referanser som har valgt Joomla!