Sosiale media er web-bransjens største suksess og vokser fremdeles i stor fart. Over halvparten av Norges befolkning er nå på Facebook, mange på Twitter, instagram og mange som blogger, eller leser blogger (followers).

Når du twittrer, legger ut video på YouTube, kommenterer på Facebook, kommenterer en Blogg eller deltar i et Forum, husk å legge igjen en link til dine egne nettsider. Finn Facebooksider og finn temaer og blogger som er relevante for dine nettsiders innhold, driver du med webhotell som oss, engasjer deg og kommenter innholdet på blogger/sider om emnet. Husk å legge igjen en link til dine egne nettsider hvis du har noe relevant å vise. Skriver du noe smart og interessant, vil de som leser bloggen eller facebooksiden gjerne finne ut hva du driver med og følge linken.

Vi nevner

Gjør dine nettsider og oppdateringer tilgjengelig for sosiale media med en RSS feed. Husk og kombiner tradisjonell markedsføring med henvisning til Nettsted, Facebook, Twitter , blogger el.l. Har du pdf filer av reklamebrosjyrer eller produktdatablader, vil disse indekseres også indekseres av søkemotorene. Last derfor opp disse på relevante nettsteder, og ikke glem å legg inn URL i indekserbar tekst i pdf filen. Legg ut relevant og korrekt informasjon om din organisasjon på Wikipedia (ikke reklame). Dette er helt gratis og finnes av søkemotorene. Legge ut site og firmainfo hos næringsforening, Yahoo, Google Maps

Kort og godt legg igjen link til ditt nettsted der du ferdes i cyberspace. Det er ikke sikkert linken blir aktiv heller, men bruker du hele url
(https://sircon.no) vil den være et spor noen kan følge.

Husk integrering av sosiale medier på ditt nettsted. Vis Facebook og Twitter m.fl. på forsiden, eller på undersider, samt link til din Twitter/Facebook side. Artikler eller innlegg bør du la brukere også få anledning til å ”like” slik at dette publiseres ut på deres profil.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.