Gode grunner til å velge WordPress:

Med WordPress har man en nettside som man selv enkelt kan administrere og oppdatere, istedenfor å betale andre for å legge ut innhold som du ikke selv har 100% kontroll på!

WordPress er en publiseringsløsning som har blitt utrolig populær over hele verden de siste årene, og det finnes over 100 millioner WordPress sider i verden! En av fordelene med at så mange bruker WordPress er at det hele tiden utvikles nye funksjoner (eller plugins som WordPress kaller det) som du, som bruker, kan benytte deg av ved hjelp av en enkel installasjon. Noen eksempler på slike plugins er for eksempel forskjellige kontaktskjemaer eller timeplaner som du selv kan styre utseende på og legge ut på din nettside uten noen form for programmeringskunnskaper. WordPress gir deg også muligheten til å oppdatere nettsiden din ved hjelp av WordPress appen som er tilgjengelig for både Android og IOS.

Hva er fordelene med WordPress?

WordPress er fullstendig gratis og med vår WordPress blogger får du en nettside inkludert lagringsplass, ferdig innstallert med WordPress klar til bruk for bare 29kr pr mnd!

WordPress er enkelt å bruke

Grunnen til at så mange i verden bruker WordPress er brukervennligheten. Alle som har skrevet i f.eks Microsoft Word, Hotmail, Gmail m.m vil rask kjenne igjen redigeringsverktøyet WordPress benytter seg av. Med tydelig navigasjon gjør WordPress det enkelt for deg å finne fram og endre på det innholdet du ønsker. Vi tilbyr også opplæring for deg som er nybegynner, som gir deg alt du trenger for å ta over kontrollen på nettsiden din 100%!

WordPress er SEO vennlig

WordPress benytter seg av databaser og har en logisk URL-struktur som gjør at WordPress enkelt og raskt vises i søkemotorene og gjør din bedrift synlig for andre.

WordPress er personlig

Du velger selv utseende på din nettside ved å bruke en av de utallige WordPress temaene som ligger ute klare til bruk. Ønsker du å få et utseende unikt for din bedrift har vi designere som i samarbeid med deg finner fram til det perfekte designet for din nettside og utvikler dette slik at det blir pixel perfekt.

WordPress er interaktivt

Du kan enkelt knytte din WordPress side til de ulike sosiale mediene som finnes i dag, WordPress har også et innebygd kommentarsystem som gjør at du får bedre eksponering og engasjement rundt siden din.

Åpen kildekode

Med åpen kildekode i bunn, vil det bare i lille Norge finnes hundrevis av utviklere du kan kjøpe ekspertise av, og slettes ikke bare oss. Hvis du blir misfornøyd med oss som leverandør (noe du selvfølgelig ikke skal bli) kan du enkelt flytte tjenesten til en annen leverandør, eller kanskje du ønsker å drifte, sikre, oppgradere og supportere løsningen selv, i eget hus.

Fordelene er mange og mulighetene nærmest uendelige! Enten du er en liten eller stor bedrift, privatperson, dataproff eller nybegynner, kan vi garantere at WordPress passer for deg! Ta kontakt og vi kan hjelpe deg til å finne løsningen som passer for akkurat deg.