Søkemotorene investerer milliarder av kroner i topphemmelig algoritmer for å holde søkeresultatene for et gitt søk relevant og sortere ut uønskede søketreff. En av disse algoritmene er Googles TrustRank, en måte å tildele troverdighet til et nettsted eller domene. TrustRank gir nettsteder troverdighet og forhåpentligvis vil et troverdig nettsted komme høyere på søketreff hos Google.

Anskaff et SSL sertifikat

Troverdighet handler i mange tilfeller om å være identifiserbar, og at du er den du utgir deg for å være. En måte å gjøre dette på er å anskaffe et SSL sertifikat. Et SSL sertifikat gjør deg identifiserbar og viser søkemotorene at du bryr deg om sikkerhet og forsikrer brukerne om at den informasjonen de gir deg blir kryptert.

Få en egen IP-adresse

Et gyldig SSL sertifikat gjør også at du er identifiserbar på en fast IP-adresse. Det er mange meninger om viktigheten av en dedikert IP-adresse, men det er stort sett konsensus i bransjen at en fast IP-adresse er bedre. Et SSL sertifikat og enn dedikert IP-adresse koster kr. 990,- i året hos oss.

Verifiser din lokalisering med Google Places

Gjør din virksomhet og ditt nettsted identifiserbart og verifiser informasjonen hos Google Places. Registrer ditt firma hos Google Places, og be Google sende deg verifiseringskoden i brevs form til ditt firmas adresse. Dette er etter vår erfaring det beste tipset for å øke synligheten og troverdigheten ved lokale søk hos Google.

Alle disse rådene gjør at du beviser at ditt nettsted er identifiserbart, og at du tar sikkerheten alvorlig. Sammen med godt og troverdig innhold vil dette øke søkemotorenes tillit til ditt nettsted.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.