Nå skal de gi oss enda mer relevante søketreff…

Google har blitt enda bedre, og har gjort en seriøs jobb med å fjerne irrelevante søketreff fra våre søk hos Google.

Siden i fjor høst og så langt i 2012 har vært svært aktive måneder hos Google, og bare i mars 2012, kom Google med et titalls oppdateringer av søkealgoritmene.

Vi tror dette er oppdateringer som nettredaktører bør være klar over:

Bedre analyse av ankertekst skal finne når er ankertekst relevant, og hvor relevant et anker er for ditt søk.

Forbedret lokalt søk. Google vil vektlegge søk etter lokale tjenester når dette er din hensikt. Denne endringen forbedrer utvalget av resultatene de viser, og skal sikre at du finner relevante lokale resultater høyere på søketreff.

Bedre påvisning av gamle uoppdaterte sider. Denne endringen forbedrer identifiseringen av gamle sider basert på mer relevante spor. Som et resultat skal færre gamle uoppdaterte sider vises ved søketreff hos Google. Google gir freshness, eller oppdaterte sider høyere relevans. Vi anbefaler derfor alle å investere i en firma-blogg og å legge ut et nytt innlegg opptil tre ganger i uken. En blogg vil kunne bli en verdifull trafikkdriver og være din mest verdifulle kanal for å tiltrekke seg besøkende via søkemotorer.

Google ser ut til å gjøre søk mer og mer brukertilpasset, slik at hvis jeg var ute etter noen som heter «Ola Hansen,» Ønsker Google da å være i stand til å finne den «Ola Hansen» jeg mente å finne. Dette basert på det Google allerede vet om deg og ditt søkemønster.

Trenger du hjelp med å implementere Googles verktøy for nettredaktører eller Google analytics, les mer her…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.