Hvordan lage Facebook kampanjesider for kunder, samt hvordan Sircon hjelper med å effektivisere jobben.

En Facebook app er en underholdende, populær og effektiv måte å organisere informasjonsinnhenting, avstemninger, konkurranser og andre markedsaktiviteter på.

En Facebook app eller fane kan underholde og er i noen tilfeller den mest effektive måten å nå ut til din målgruppe på. Lykkes du med oppfordringen om å like, vil du med mange likes  i ettertid kunne få en effektiv måte å spre «det glade budskap på». Ofte her som ellers handler det om å gi noe tilbake til brukeren han ser nytten av.

Måten dette av brukerne spres på ved deling i sosiale medier, vil kunne hjelpe deg med å få mye oppmerksomhet til en hyggelig pris.

Facebook er en standardisert plattform, og funksjonalitet, brukergrensesnitt og design er kjent for de fleste av oss. Skal du derimot presentere spesialdesignet innhold på en Facebook side, eller bruke Facebook siden til kampanjer, konkurranser eller lignende, må dette designes og ligge på et eksternt nettsted, og ikke på Facebook.

Facebook aksepterer ikke at du bruker veggen eller noen av Facebook sidene til markedsføring av dine produkter eller tjenester (les mer her). Ved overtramp risikerer du at Facebooksiden blir tatt ned.

Hva med reklamen jeg finner på enkelte Facebook sider?

Facebook bruker iFrame for å vise innhold i Facebook fanene, og innholdet i fanen ligger alltid på et annet nettsted, og ikke på Facebook. Derfor er det egentlig bare en standard nettside (bør riktignok krypteres(SSL), men dette har vi full kontroll på) som vises på klientens Facebook side. Det samme gjelder for en Facebook velkomst-side eller kampanje-side.

De som utvikler standardiserte løsninger for å redigere disse sidene/fanene eller tabs som de heter på Facebooksk, vil neppe kunne ivareta deres behov for å administrere Facebook sider med eget design for flere klienter. Disse løsningene er jo tenkt for å gi én Facebook administrator mulighet til å gjøre endringer på sine egne faner. Og sikkert glimrende til det, men for dere som webmarkedsførere for deres klienter vil det være begrensninger både i design og funksjonalitet.

Facebook viser ikke, eller henter ikke noe innhold til Facebook fanene (tabs). Det er i brukerens nettleser at innholdet hentes, og derfor er det hensiktsmessig med så kort transportvei som mulig fra den som surfer og til nettsidene som skal vises i faner/tabs på Facebook siden. Det beste for norske surfere er derfor at innholdet ligger her i Norge!

Fordeler med å la oss vise/drifte deres klienters Facebook faner/tabs:

Deres designere arbeider helt fritt, og har 100% kontroll over hver pixel. Skjemaer, knapper, rubbet!

Vi implementerer spesial-designet til fast avtalt pris. Dere har full kontroll på datainnhentingen, og vi kan integrere denne i CRM systemer eller andre løsninger (statistikk m.m.)

Løsning kan spesialtilpasses til deres behov, og man kan ha tidstyring for publisering og kampanjeplanlegging mm.

Ta gjerne kontakt for mer info.