Markedets beste SEO verktøy: Google´s nettstedsverktøy!

Start med å opprette en Google konto for ditt nettsted, og vi hjelper deg med å implementere Google Analytics og sitemap/nettstedskart på dine hjemmesider! Ønsker du å komme høyere opp på søketreff hos Google lønner det seg å lytte til de som legger premissene for hvordan ditt innhold vil vurderes av søkemotorer.

Med den informasjonen Google her gjør tilgjengelig får du en god oversikt over hvordan dine bestrebelser for å komme høyere opp på søketreff hos Google fungerer. De har også gjort dette oversiktlig og med den mest relevante informasjonen. Mange andre verktøy gir så mye og irrelevant informasjon, og i tillegg kan de være kostbare.

Med disse enkle rådene og verktøyene fra Google kan du selv ta kontroll over ditt nettsted, uten å betale dyrt for informasjon du egentlig ikke trenger.

Google er helt avhengig av å presentere relevante søketreff, og heldigvis oppdager de stadig flere av de metodene «juksemakerne» har benyttet seg av. Om du vil vite hvordan du kan presentere relevant informasjon til de som bruker Google for å finne dine tjenester, bør du begynne her.