Driver du en liten lokal forretning eller småskala produksjon og salg, – markedsfør dine varer og tjenester på Facebook!

Bli kjent!

Facebook tilbyr rimelige annonser basert på PPC prinsippet (Pay Per Click), du kan målrette annonsene slik at de bare presenteres for de som er i den aktuelle målgruppen og på det stedet du er. Å opprette en Facebook-side eller en gruppe kan også hjelpe deg med å gjøre ditt lokale tilbud kjent.

Spre informasjon!

Som en lokal virksomhet trenger du en effektiv måte å fortelle om arrangementer, dine nyheter om produkter eller tjenester. På Facebook vil dine tilhengere få tilsendt informasjonen uten at det koster deg en nikkel. Velger de å spre det glade budskap til sine venner er det overraskende hvor mange som vil bli informert om ditt budskap på kort tid.

Det viktigste er å delta!

Facebook handler om at mennesker finner sammen. Din lokale virksomhet kan bli kjent og få flere kunder gjennom en Facebook side eller gruppe og lokale kunder kan delta med tilbakemeldinger og råd for å tilpasse tjenestetilbudet ditt. Dine tilhengere og medlemmer ønsker å delta; Hør på hva de sier og gi noe tilbake til de som bidrar.

Bedre service selger!

Som en liten uavhengig virksomhet har man ikke all verdens ressurser till markedsføring og bygging av kunderelasjoner, men Facebook lar deg annonsere, dele informasjon, øke kontaktfrekvensen, og gi mulighet for bedre service. Riktig brukt er Facebook et fantastisk verktøy for å betjene, lære av, og kommunisere med dine kunder. Ta kontakt om du ønsker tilbud på en nettbutikk tilpasset ditt behov Kom igang med din webløsning her..