Den tradisjonelle annonsekampanjens siste dager er talte!

Vi har i de siste årene opplevd en eksplosiv vekst i bruk av annonser i digitale medier. Mange av de bedriftene som har satset på digitale medier, vet akkurat hva de har fått igjen for pengene… -mange er skuffet…

Man erfarer også at det er stor forskjell på hvilken effekt den tradisjonelle annonsekampanjen har, og hvilken effekt «jungeltelegrafen» spiller i de digitale medier.

Skal du bruke pengene i digitale medier er det mest effektive å bruke de der du kan få «Jungeltelegrafen» til å virke, og å spre det glade budskapet for deg. Du oppnår også en troverdighet du aldri idag kan klare, selv med verdens største budsjetter og påkostede reklamefilmer.

Det er de kreative, og ikke de med mest penger som lykkes

Bruker du de nye digitale mediene slik du tradisjonelt har brukt andre medier, bruker du trolig ikke pengene på riktig måte.

Det er på tide å omfavne og engasjere seg i oponionsdannere og innflytelsesrike spillere i sosiale medier. De kommer uansett ikke til å la deg være i fred, de vil ikke gi ifra seg sin nyvunnede forbrukermakt.

Trenger du bedre nettløsninger for å bli en sterkere spiller i sosiale medier, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.