Våre WordPress utvidelser

Sircon utvidelser gir WordPress nye funksjoner.

WordPress-utvidelser som forenkler hverdagen

Målet vårt er å gi våre kunder gode løsninger som bidrar til å gjøre hverdagen enklere. Forenkling og automatisering av gjentagende oppgaver, og integrasjoner mot tredjeparts systemer kan raskt spare deg for mye arbeid. Bruk tiden mer fornuftig og på ting du elsker å gjøre, og la de riktige verktøyene ta seg av de kjedelige og gjentagende oppgavene. Under finner du de mest brukte utvidelsene vi har utviklet for WordPress. Har du noen egne ønsker eller behov som en WordPress utvidelse kan hjelpe med, så kontakt oss gjerne for et tilbud.

Sircon Finn Bolig

Sircon Finn Bolig lar deg hente boliger du har til salgs på Finn, og vise de på ditt eget nettsted. Integrasjonen er sømløs, og annonsene sklir rett inn i designet til nettsiden din. Alt du behøver å gjøre er å legge inn API informasjon fra Finn, og velge hvilken WordPress-side som skal presentere annonsene.

Sircon Finn Bil

Presenter bilene du har annonsert på Finn direkte på din nettside. Integrasjonen er sømløs og annonsene følger designet til nettsiden din. Sircon Finn Bil har også en del filter slik at dine kunder enklere kan finne det de er ute etter, enten de behøver en liten bybil eller en bil å komme frem til hytta med.

Sircon Realestate

Sircon Realestate er en fleksibel boligvelger som er perfekt for deg som skal selge flere eiendommer på samme område. Du får muligheten til å laste opp en kartvisning hvor du kan tegne inn eiendommene, og kan legge inn informasjonsfelter med egne navn og verdier.

Ønsker du mer informasjon?

Sjekk også priser for utvikling av unikt WordPress tema.


Sircon Norge AS garanterer at alle nettsteder og servere er drevet med 100% fornybar energi. Les mer her.