Vil du lære WordPress? Vi har laget en komplett guide til hvordan du skaper og administrerer et WordPress-nettsted!

WordPress er verdens desidert mest brukte publiseringsløsning for nettsider. (Built With, 2016). I Sircon kjenner vi WordPress godt, og etter mange år med utvikling og bruk av denne løsningen har vi gjort oss erfaringer vi mener det er verdt å dele.

WordPress-manualen

Trykk på knappen for å komme til vår WordPress-manual. Manualen er en guide som tar deg gjennom alle de viktige deler av WordPress, fra virkemåte til praktisk bruk. Du kan også bruke den som oppslagsverk dersom det er spesifikke ting du lurer på.

Åpne WordPress-manualen

Trykk på knappen under for å bestille et nettsted med WordPress ferdig installert. Nettbutikk kan du også installere uten ekstra kostnad. Bruk vårt tema Sircon Express, eller velg fritt fra WordPress’ temabibliotek. Sjekk ut Sircon Express her.

Bestill webhotell med WordPress ferdig installert her