Har du domene hos oss, har du muligheten til å administrere DNS instillinger via «min side». Slik går du frem:

1. Gå inn på «Min side»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Min-side.jpg

2. Velg «Tjenester» fra menyen til venstre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Tjenester.jpg

3. Trykk «Vis» ved det domenet du ønsker å redigere DNS instillingene til.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Vis.jpg

4. Velg «Rediger DNS»

5. Her har du muligheten til å redigere, fjerne og legge til DNS poster. Velg kategori blandt fanene øverst. Husk å alltid lagre endringer ved å trykke på knappen nederst på siden!