Hvordan opprette FTP-kontoer

Har du webhotell hos oss, har du muligheten til å administrer FTP kontoene dine via «min side». Slik går du frem for å opprette en ny FTP konto:

1. Gå inn på «Min side»

2. Velg «Tjenester» fra menyen til venstre.

3. Trykk «Vis» ved det domenet du ønsker å opprette FTP kontoen på.

4. Under «Tilknyttede tjenester» pass på at «Hosting» er valgt. Velg deretter «FTP kontoer»

5. Du vil nå få opp en liste med eksisterende FTP kontoer. Under listen finner du «ny konto.» Fyll inn informasjonen i feltene, når du er ferdig trykker du «Opprett konto»

6. Kontoen er nå å finne i listen over FTP kontoer.