Hvordan logge inn på «Min side»

Via «Min side» kan du blant annet administrere tjenestene du har hos oss, se status på bestillinger, finne fakturaer, og mye mer. Slik går du frem for å logge inn på «Min side»

1. Velg «Min side» fra menyen øverst til høyre.

2. Du kan logge inn på tre forskjellige måter.

Har du koblet brukeren din til Google velger du knappen som er relevant for deg.

Hvis du ikke har koblet brukeren din til sosiale medier logger du inn med epost og passord og trykker «Logg inn»

Har du glemt passordet ditt, kan du trykke «Glemt Passord?» for å få tilsendt en e-post med instruksjoner for å sette nytt passord.

Du er nå logget inn og kan bruke min side!