Ønsker du å legge til en bruker på kundekortet ditt, kan dette enkelt gjøres via «min side» En bruker kan tilhøre flere kundekort, og hvilke rettigheter brukeren skal ha på det aktuelle kundekortet kan enkelt administreres.

1. Velg «Min side» fra menyen øverst til høyre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Min-side-1.jpg

2. Velg «Innstillinger» fra menyen til venstre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Innstillinger.jpg

3. Scroll ned til du finner kategorien «Brukere» og velg «Legg til ny bruker»

4. Det vil nå komme opp felter du kan fylle ut. Når du er ferdig, trykk «Legg til bruker»

5. Brukeren vil nå få en e-post til den oppgitte e-postaddressen med en lenke for å opprette eget passord.