Hvordan koble til Google for innlogging til Min Side

Du kan koble Google kontoen din til «Min side» for enklere innlogging.
(For tilkobling til Facebook-konto, klikk her.)

1. Velg «Min side» fra menyen øverst til høyre.

2. Velg «Innstillinger» fra menyen til venstre.

3. Scroll ned til du finner kategorien «Brukere» og velg «Rediger din bruker»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er redigerbruker.jpg

4. Du vil nå få opp detaljer om din bruker. Velg «Passord» som vist på bildet under:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er minbruker.jpg

5. Velg «koble til Google»
Du vil nå få opp et vindu der du må logge inn hos Google og godkjenne
koblingen.

Du kan nå logge inn på minside ved å bruke «Logg inn med Google» -knappen.