Via «Min side» kan du blant annet administrere tjenestene du har hos oss, se status på bestillinger, finne fakturaer, og mye mer. Slik går du frem for å endre brukerinformasjonen på «Min side»

1. Velg «Min side» fra menyen øverst til høyre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Min-side-1.jpg

2. Velg «Innstillinger» fra menyen til venstre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Innstillinger.jpg

3. Scroll ned til du finner kategorien «Brukere» og velg «Rediger din bruker»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er redigerbruker.jpg

4. Du vil nå få opp detaljer om din bruker og kan gjøre ønskede endringer. Når du er ferdig, trykker du «Lagre endringer»