Hvordan bestille et domene

Hos oss kan du bestille et domene til nettsiden din.

1. På forsiden vår, sircon.no, skriver du inn ønsket domene, og trykker
«enter» eller på forstørrelsesglasset til høyre.

2. Resultatet av søket viser om domenet er ledig eller allerede registrert. Hvis domenet ikke er ledig, prøv gjerne et annet.

3. Er domenet ledig trykker du «Registrer»

4. Ønsker du lagringsplass til nettsiden, velger du en av hostingpakkene våre i neste trinn. Trenger du ikke hosting, kan du scrolle videre ned på siden.

5. Nederst på siden finner du handlekurven, herfra kan du enten gå til kassen eller legge til flere domener ved å trykke på «Legg til flere tjenester»

6. I kassen må du godta våre vilkår og betingelser, samt Norids regelverk for .no domener, hvis domenet du bestiller ender på .no

Du kan også legge til kommentarer eller eventuelle rabattkoder. Når du er klar for å bestille, klikker du «Bekreft ordre»

7. Etter at du har bekreftet orderen vil du få en oppsummering av din bestilling. Status på bestillingen kan alltid sjekkes under «bestillinger» på «Min side»

8. OBS! bestiller du et .no domene må du signere egenerklæring til Norid, som bekrefter at du overholder vilkårene for å registrer et .no domene.

9. Fyll inn ditt navn i feltet.
10. Trykk Signer «egenerklæring»

11. Du vil nå få opp at egenerklæringen ble signert, og kan lukke dette vinduet.