Logg inn på min side, og velg riktig domene.

Velg domenet du ønsker å sette opp autosvar på.

Trykk på cPanel innlogging under webhotellet du har på dette domenet.

Velg autoresponders

Trykk på add autoresponder for å legge til et nytt, automatisk svar på din epost.

Instillinger for autosvar

• Under email velger du hvilken adresse du skal opprette dette autosvaret på
  • Domene er automatisk valg, da du har logget inn på riktig konto.
  • From bestemmer hva personen som mottar eposten vil se som avsender
  • Subject er innholdsfortegnelsen i eposten
  • Body er hva som står på selve eposten.
  • Huk av «this message contains HTML for å få en moderne skrifttype
  • Under start kan du velge til hvilket tidspunkt dette autosvaret skal gjelde
  • Under stop kan du bestemme når du skal stoppe meldingen.
  • Klikk create når du er ferdig med å fylle inn dine spesifikasjoner

Du har nå lagt til et autosvar på kontoen som vises under.

Her kan du altids trykke «edit» for å endre spesifikasjonene på autosvaret, eller du kan slette den om meldingen ikke lenger er relevant.

Ved ytterligere spørsmål angående denne instruksjonen kan du kontakte supportavdelingen vår.