Med Sircon SpeedPress kan nettstedet ditt bli mange ganger raskere.

Sircon SpeedPress, gjør ditt WordPress nettsted opptil 100 ganger raskere!

Sircon SpeedPress er en pakke med tilpasninger og forbedringer i programvare og hardware som gjør at ditt WordPress nettsted blir mange ganger raskere.

Sammenlign ditt nettsted med SpeedPress her

Vi i Sircon elsker WordPress og brukervennligheten det gir for både utviklere og redaktører av nettsteder. Men selv om det har mange gode egenskaper er ikke WordPress optimalisert for fart «rett ut av boksen». I Sircon har vi driftet WordPress nettsider i stort omfang de siste 8 årene, og funnet en del smarte tilpasninger og effektiviseringer som forbedrer ditt WordPress nettsted og gjør det flere ganger raskere.

Denne pakken er et tillegg du kan kjøpe til alle våre webhotell, og vi kaller den for Sircon SpeedPress.

Sircon SpeedPress er raskeste WordPress shared-hosting på markedet og benytter nyeste teknologi, beste prosessorer, beste fibernett, raskeste SSD lagring og mye internminne (RAM).

Sircon kan levere disse tjenestene med denne kvaliteten fordi vi drifter eget datautstyr i egne datasenter og eier og kontrollerer all hardware selv. Vi kan spesialtilpasse all hardware, lagring, prosessorer, nettverk og programvare til de løsningene vi leverer til våre kunder. De fleste du finner vi konkurrerer med i det norske markedet kjøper tjenester av andre eller gjerne i utlandet på standardiserte løsninger til lavere priser, men vi våger å påstå at på like vilkår kan vi idag konkurrere med hvilket som helst datasenter i verden. Mener du at drift av din server på fornybar energi er viktig, er norske datasenter og deriblant Sircon ditt beste valg. Vi tåler sammenligning med hvem som helst!

Her er en punktvis beskrivelse av forbedringer og tilpasninger vi gjør når du velger å oppgradere webhotellet med optimaliseringspakken Sircon SpeedPress:

1) Apache Webserver.

-mod-sec.

Filtrerer bort uønsket trafikk, anti ddos, anti bruteforce, anti hack. modsecurity er en modul til webservere som inspiserer alle forespørsler og responser til og fra webserveren, og koblet til denne igjen er flere filter som disse forespørslene sjekkes opp mot, som blant annet blokkerer for kjente hacker angrep og tetter for de mest åpenbare sikkerhetshull I tillegg til mye mye mer.

-mod-deflate.

Komprimerer ferdig generert data, som resulterer i en mindre trafikkmengde. Mod_deflate plukker opp nettsiden før den blir sendt til nettleseren din, og pakker ned nettsiden på samme måte som en zip fil, dette gjør at nettsiden som blir sendt til nettleseren er mye mindre og dermed krever mindre båndbredde for å laste inn nettsiden. Dette er spesielt positivt om man har treg internett, og slipper å vente på en stor webside.

-mod-expires.

Mod-expires forteller nettleseren at filer som bilder, javascript og css skal lagres som midlertidige filer i nettleseren. Dette gjør at når man surfer rundt på en nettside så vil man ikke laste inn bilder, javascript og css på nytt men heller hente de fra det lokale lageret i nettleseren, dette er med på å spare båndbredde og øke hastigheten fordi man ikke laster ned mer enn nødvendig.

-mpm event.

Er selve modulen som webserveren bruker til å håndtere forespørsler som oppstår når man besøker en nettside. Fordelen med denne er at den ikke bruker en hel prosess per forespørsel, men heller oppretter egne undertråder som tilhører prosessen der hver enkelt tråd håndterer en forespørsel. Dette gjør at resursbruk per forespørsel blir mindre, samt at den kan håndtere flere forespørsler samtidlig slik at de ikke bli satt i kø. Den har også dedikerte tråder for «keep-alive» forespørsler slik at den raskere håndterer flere etterfølgende forespørsler fra samme tilkobling.

2) PHP 7.x

PHP 7 har mye bedre minnehåndtering, samt mange hastighets- og sikkerhetsforbedringer. PHP 7 er den siste versjonen av PHP som har alle nye sikkerhetsoppdateringer og hastighetsforbedringer. Dette, i tillegg til nye funksjoner som gjør din nettside så sikker som mulig, så rask som mulig og så funksjonsrik som mulig.

3) OPcache

OPcache er et RAM basert cachesystem for PHP. Her lagres ferdig kompilert PHP-kode slik at den ikke trenger å kompileres på nytt hver gang. OPcache gjør det mulig å øke hastigheten betydelig på programmeringsspråket som WordPress benytter. Ved å benytte ferdig kompilert kode hver gang noen trykker på samme knapp, vil man ikke kompilere samme kode på nytt men heller gjenbruke ferdigkompilert kode hver gang.

4) MariaDB 10.x

MariaDB er arvtager til opensource MySQL, som gir bedre hastighet og sikkerhetsforbedringer. Alt av innhold på WordPress-nettsiden er lagret i databasen. MariaDB er Programmet som håndterer databasen til WordPress, og dette er siste versjon med alle nye optimaliseringer og sikkerhets forbedringer.

5) Aria 

Aria storage engine er en database motor, arvtager til MYISAM, som gir høy hastighet ved database lesing. Fordel på hjemmesider, blogg og andre sider der besøkende ikke lagrer informasjon.

6) XtraDB

XtraDB storage engine er en database motor, arvtager til Innodb, høy hastighet ved database skriving. Fordel på diskusjonsforum og andre nettsider der besøkende lagrer informasjon.

7) WordPress

WP Fastest Cache plugin

WP Fastest Cache er en 3. parts plugin som lagrer ferdig generert html kode i /wp-content/cache/ som gjør at første forespørsel til siden blir inntil 100x raskere. WordPress i seg selv bruker ca 300ms på å generere innholdet klart for visning, med cache så senkes denne tiden til ~5ms (om man sjekker lokalt slik at nettverks tregheter ikke blir med i regnestykket). Dette gjør også at servere får mye mindre å gjøre som igjen gjør at serveren kan håndtere mange ganger flere besøkende før tregheter oppstår. WP Fastest Cache kan du lese mer om her.

Optimalisert WordPress tema

Sircon leverer optimaliserte tema som gir full støtte for caching, base64 bilder for mindre forespørsler, minst mulig database forespørsler. Temaene er fullt responsive slik at man ungår plugins og egne systemer for mobilvisning.

Ramdisk

Vi oppretter en lynrask RAM-disk for WordPress cache. RAM-disk på wp-content/cache/ mappen gjør at WP Fastest Cache lagrer cache i RAM istedet for på disk, dette senker den interne lastetiden fra ~5ms til ~1ms om man ikke inkluderer nettverkstregheter.

Les mer om hva Sircon SpeedPress kan gjøre for deg og dine kunder her.

Sammenlign ditt nettsted med SpeedPress her

Fortell hvilket nettsted du ønsker SpeedPress for, så tar vi kontakt: