Slik blir du Sircon Partner (og hvorfor du bør bli det!).

Sørg for gjentagende inntekter fra kunder du leverer dine tjenester til. Som Sircon Partner får du beste pris.

Leverer du digitalmarkedsføring, SEO, webdesign eller programmering? Da bør du vurdere å bli Sircon Partner.

Som Sircon Partner videreselger du webhotell og domener, noe som er en fin måte å generere gjentagende inntekter på hver måned. Du vil også kunne gi dine kunder bedre service og forbedre deres totale kundeopplevelse. Disse tjenestene vil også hjelpe med å utvide inntektsgrunnlaget i virksomheten. Og heldigvis er det utrolig enkelt å komme igang.

Tjen gjentagende inntekter
på å videreselge webhotell
og domener

Webhotell fra kr.: 5,-/mnd.
Domener .no: 74,-/år.

Tjen gjentagende inntekter
på å videreselge våre
egenutviklede løsninger

20% rabatt på alle våre egne lisenser. 100% fornybar energi, garantert.

Få hjelp til integrasjoner og
WordPress utvikling. 12 års erfaring og over 100 spesialutviklede tema.

Lang erfaring med drift og utvikling for WordPress.
Vi lager WP-tema fra ditt design, PSD/XD m.m.

Når du videreselger webhotell som Sircon Partner, vil din virksomhet for kunden oppleves som dennes totalleverandør. Dere leverer da alt som har med kundens nettsted, som utvidelser, oppdateringer, tilpasninger, tjenester, drift, design og innhold. Man oppnår da et nærere kundeforhold som det betydelig enklere å holde varmt. Som Sircon Partner kjøper du driftstjenester i bulk til en sterkt nedsatt pris, og kan videreselge disse til hvilken pris du vil. Kunden får alt den trenger på et sted, og vil derfor være betydelig tyngre å kapre for konkurrerende byråer eller designere.

Men i tillegg til å øke inntekten, tilbyr vi til Sircon Partnere en rekke ekstra fordeler for deg og teamet ditt. Som Sircon Partner får du tilgang til en gjeng som har driftet WordPress nettsider i 14 år. Vi har utviklet en rekke smarte tilpasninger som gjør arbeidet med drift og vedlikehold av WordPress nettsteder betydelig enklere for deg og teamet ditt. Vi nevner: WordPress ferdig installert, automatiske oppdateringer av WordPress, tema og utvidelser. Samt mange sikkerhets- og ytelsesforbedringer på flere nivåer. Vi rådføres gjerne og hjelper med WordPress utvidelser eller temaer som er trege eller uoptimaliserte. Trengs en skreddersydd utvidelse eller integrasjon med andre systemer kan vi også gi råd eller evt. programmere dette for dere.

Tips til deg som vurderer å komme igang som Sircon Partner:

Skaff deg et godt datasystem

Vi i Sircon har mye klart for dere her, som domeneadministrasjon og kontrollpaneler, men kan også levere kundesystem med automatisk fakturering og evt. kortbetaling, ta kontakt ved spørsmål.

Ha en supportplan

Sørg for at kundene dine oppfatter deg som leverandør av tjenestene, ved spørsmål eller om det oppstår feil, så ringer/mailer de deg. Hvis du som Sircon Partner ønsker avlastning på support til dine kunder i perioder, må dette avtales med oss på forhånd.

Pakk inn tjenestene dine

Noen vil alltid finne noe billigere på nettet og vi sier gjerne; hvis du ikke betaler for et produkt, er det du som er produktet. Hvis du tilbyr vedlikeholdsplaner, kan du gjerne pakke inn driftstjenestene og si at de er gratis, eller følger med. Dette vil forhindre at kostnadene ved driften blir et diskusjonspunkt og kundene dine vil slippe å lete andre steder, siden prisen er knyttet til flere tjenester du tilbyr.

Sett gode marginer

Som Sircon Partner kjøper du driftstjenester i bulk til en sterkt nedsatt pris. Dette betyr ikke at du skal selge dette videre til spottpris. Dette er kvalitetstjenester fra øverste hylle, og kombinert med de tjenestene dere selv tilbyr bør dette rettferdiggjøre det å sette gode marginer. Alle vellykkede Sircon Partnere setter gode marginer for det de selger. Sunne marginer vil bidra til å gjøre våre Sircon Partnere gode, både når det gjelder økonomi og tjenestekvalitet.

Som Sircon Partner får du:

 • Leverandør som har lang erfaring med WordPress
 • Optimalisert for WordPress hosting
 • Tilgang på utviklerkompetanse
 • Beste sikkerhet
 • GDPR og Databehandleravtale. Norsk Jurisdiksjon
 • Alle tjenester i Norge
 • 100% fornybar energi, grantert, -sjekk om ditt nettsted er grønt her.

Gjentagende inntekter fra Webhotell, hosting og domener kan være god butikk. Noen av våre partnere har gjort dette til million-butikk, år-etter-år.

Terje Dahlhaug, CEO, Sircon Norge AS

WHM- Sircon Partners kontrollpanel

Som Sircon Partner får du en egen konto på våre servere. Der kan du via kontrollpanelet opprette og administrere webhotell for dine kunder.

Du får de samme muligheter som oss, og dine kunder får akkurat de samme muligheter som våre egne kunder. Dine kunder trenger ikke å se noe som har med Sircon Norge AS å gjøre. Du står selv for all support og fakturering av dine egne kunder. Vi gir all nødvendig support og opplæring til deg som forhandler.

Innhenter du kundedata og derigjennom blir behandlingsansvarlig for disse kundedataene, gjelder følgende avtale med oss som databehandler: https://sircon.no/databehandleravtale/

Kun bedrifter med eget organisasjonnummer, og som videreselger disse produktene kan bli Sircon Partner.
cPanel- Dine kunders kontrollpanel

cPanel gir dine kunder verktøy for å administrere sine tjenester selv. Som å opprette nye epostkontoer, dele mapper via ftp, mm. cPanel har grensesnitt for nybegynnere og mer avanserte brukere, og alle vil finne den funksjonalitet de ønsker seg.

Våre priser til Sircon Partnere som videreselger våre tjenester

Som reseller betaler du en grunnpris på kr.: 500,- pr mnd. Og deretter kun for de ressursene du benytter hos oss. Du får også en egen resellerkonto, der du kan administrere ditt kundefohold hos oss, hente fakturakopier mm. Og du kan delegere tilgangen til dine medarbeidere som kontor eller regnskap for innsyn og support. Vi gir opplæring og fri epost- og telefonsupport til alle våre resellere. Som reseller får man faktura hvert kvartal for de ressursene som benyttes. Ønsker du et automatisert system for viderefakturering av disse tjenestene til dine kunder, kan vår Supervisor være et godt alternativ. Ta kontakt om dette er av interesse.

Priser

 • NOK 500,- Grunnpris, pr mnd.
 • NOK 4,- pr. webhotell pr. mnd.
 • NOK 2,- pr GigaByte SSD disklagring pr. mnd.
 • NOK 0,25,- pr. GigaByte nettverkstrafikk pr. mnd.
 • NOK 80,- pr. mnd. for lisensierte WP-plug-ins (20% rabatt).

Fordeler

 • WebHostManager (WHM) kontrollpanel
 • Reseller kundesystem
 • Fri opplæring og support
 • Domenepris .no : NOK 74,- pr. år.
 • Hjelp til programmering og feilsøking

Annet

 • Egen branding
 • cPanel som kontrollpanel for kundene
 • Du betaler kun for de ressursene du benytter
 • Delegere tilganger til 3. personer
 • Hjelp med utvikling og integrasjoner

Alle priser er eks. mva. om ikke annet er oppgitt.