Under finner du et lite utvalg av våre referanseprosjekter. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, ønsker flere referanser eller annen informasjon.

Frutimian.no

Vi har utført webdesign og webutvikling av nytt komplett nettsted for Frutimian.no, norges beste matblogger. Inkludert slideshow, promotert innhold m.m. Drift på egen server med Sircon SpeedPress for optimal hastighet.

frutimian

Fosenyard.no

Webdesign og webutvikling. Komplett nettsted for Fosen Yard. Forsidebygger inkludert slideshow, promotert innhold og nyhetsvisning. Egen skipsdatabase med søkefilter, samt presentasjon av enkeltskip med bildegalleri.

fosenyards

San Sebastian

Design og utvikling av komplett webløsning for San Sebastian. Utvikling av bestillingssystem for catering, showcase med promotert innhold, undersider og blogg.

sansebastian

Immer.no

Webdesign og webutvikling for Immer Advokat. Utvidet presentasjon av medarbeidere, fagområder og promotert innhold på forside.

immer

 

Beaivvas.no

Webdesign og webutvikling for Det samiske nasjonalteatret Beaivváš. Flerspråklig (samisk, engelsk og norsk), presentasjon av forestillinger og program, nyhetsvisning m.m

beaivvas

 

Tregården.no

Webdesign og webutvikling for Tregården restaurant og selskapslokaler.

tregarden

Nosca.no

Webdesign og webutvikling for Nosca. Presentasjon av medlemsorganisasjoner. Arrangementer og seminar med påmelding.

nosca

 

Næringslivsavisa.no

Nettavis, webdesign, webutvikling, nyhetsbrev, annonser og digitale bilag.

naeringslivsavisa

 

eCademy.no

Webdesign, webutvikling og onsite SEO, elev/søker sider, studier med mer.

ecademy

Nylander.no

Webutvikling og design-implementering, integrasjon mot meglersystemet og Finn.no API.

nylander

 

Overaae.no

Webutvikling og design-implementering, bookingløsning med SMS reminder og Storskjermvisning i verkstedhall over kommende dekkskift.

overaae

 

Gilles.no

Webdesign, webutvikling, billettsalg og onsite billettkontroll med QR-koder, nettbutikk med betalingsløsning.

gilles

 

Hjelpidretten.no

Webutvikling og design-implementering, medlemssider med SMS kampanjer for innsamling av penger via overtakserte SMS, backend for utbetaling av innsamlede beløp til kampanjeeierne.

hjelpidretten

 

Vi har utviklet og drifter nettsteder for veldig mange kunder, så har du et ønske om bransjespesifikke referanser vil vi trolig kunne finne noen du kan sjekke ut.

Kontakt oss for flere referanser eller tilbud