Referanser

Under finner du et lite utvalg av våre referanseprosjekter. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, ønsker flere referanser eller annen informasjon.


Design og utvikling for MiRA Ressurssenter

Vi var glade for å bidra da MiRA-senteret ønsket redesign og utvikling av en ny webløsning. Vi har bidratt med: Modernisering av logo, fullt webdesign, konvertering av innhold fra gammelt nettsted og utvikling av en ny webløsning.


Teknologistudentenes karrieredag

Webdesign og webutvikling for Teknologistudentenes Karrieredag. Nettsiden formidler informasjon om karrieredagen som arrangeres årlig. Inkludert er påmeldingsfunksjon for bedrifter som vil delta, samt filtrerbar oversikt over bedrifter som er aktuelle for de ulike studieretningene.


Fosenyard.no

Webdesign og webutvikling. Komplett nettsted for Fosen Yard. Forsidebygger inkludert slideshow, promotert innhold og nyhetsvisning. Egen skipsdatabase med søkefilter, samt presentasjon av enkeltskip med bildegalleri.

fosenyards


San Sebastian

Design og utvikling av komplett webløsning for San Sebastian. Utvikling av egne bestillingssystem for catering og møtemat, showcase med promotert innhold, undersider og blogg.


Kriminalitetsforebygging.no

Webdesign og webutvikling for Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging (Kfk). Kfk har behov for å få organisert en stor mengde innhold i oversiktlige undersider og undernivåer, hvor navigasjon til relatert informasjon er enkelt tilgjengelig. I tillegg fremstår Veiviser til kriminalitetsforebygging som en separat seksjon av nettstedet, med eget design og innholdsstruktur. Påmeldingsskjemaer, filtrerbare alfabetiske ordlister, sidebyggere, responsskjema og webpublikasjoner er noe av funksjonaliteten som er utviklet for denne webløsningen.

Veiviseren (under Kriminalitetsforebygging.no)


Immer.no

Webdesign og webutvikling for Immer Advokat. Utvidet presentasjon av medarbeidere, fagområder og promotert innhold på forside.

immer

 


Beaivvas.no

Webdesign og webutvikling for Det samiske nasjonalteatret Beaivváš. Flerspråklig (samisk, engelsk og norsk), presentasjon av forestillinger og program, nyhetsvisning m.m

beaivvas


Tregården.no

Webdesign og webutvikling for Tregården restaurant og selskapslokaler.

tregarden


Nosca.no

Webdesign og webutvikling for Nosca. Presentasjon av medlemsorganisasjoner. Arrangementer og seminar med påmelding.

nosca

 


Næringslivsavisa.no

Nettavis, webdesign, webutvikling, nyhetsbrev, annonser og digitale bilag.

naeringslivsavisa


eCademy.no

Webdesign, webutvikling og onsite SEO, elev/søker sider, studier med mer.

ecademy


Nylander.no

Webutvikling og design-implementering, integrasjon mot meglersystemet og Finn.no API.

nylander


Overaae.no

Webutvikling og design-implementering, bookingløsning med SMS reminder og Storskjermvisning i verkstedhall over kommende dekkskift.

overaae


Gilles.no

Webdesign, webutvikling, billettsalg og onsite billettkontroll med QR-koder, nettbutikk med betalingsløsning.

gilles


Hjelpidretten.no

Webutvikling og design-implementering, medlemssider med SMS kampanjer for innsamling av penger via overtakserte SMS, backend for utbetaling av innsamlede beløp til kampanjeeierne.

hjelpidretten

 

Vi har utviklet og drifter nettsteder for veldig mange kunder, så har du et ønske om bransjespesifikke referanser vil vi trolig kunne finne noen du kan sjekke ut.

Kontakt oss for flere referanser eller tilbud