Referanser

Vi har levert mer enn 2000 nettsteder gjennom 12 år. Ønsker du en spesifikk bransje/løsnings-referanse, så ta gjerne kontakt.

Under finner du et lite utvalg av våre referanseprosjekter. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, ønsker flere referanser eller annen informasjon.


skipnes.no

Nytt oppgradert nettsted for Skipnes


Nyelev – løsningen for følkehøyskolene

Vi har nå lansert tre like løsninger for folkehøyskolene der elevene kan gå inn og takke ja/nei til tilbudet.

Denne bruker et skreddersydd tema basert på Sircon Alpha, samt. Sircon Stripe utvidelsen for nettbetalingen og Sircon SMS Gateway utvidelsen for utsending av SMS-er!
Oppdragsgiver: Dynamis


Inderøyutvikling.no

Inderøy Utvikling er et næringsforum for bedrifter registrert i Inderøy kommune eller med aktivitet her. Den er under stadig utvikling, designet av en av våre ansatte i samarbeid med kunden. Laget i Sircon Alpha.


Bluectrl.io

Nytt oppgradert nettsted for BLUE CTRL AS, designet av Ingvild Mork. Vi gjenbrukte en god del Gutenberg blokker for å øke brukervennligheten enda mer, redigeringen har aldri vært lettere!Utvikling for Møre Folkehøgskole

I februar 2019 lanserte Møre Folkehøyskole oppdatert nettside i samarbeid med Saga Media Service og designer Ingvild Mork. Nettstedet er konvertert fra Ewat CMS til WordPress med overflytting av alt innhold.


Utvikling for Rekneskap Høydalsvik

Konvertering fra Ewat CMS til WordPress og utvikling for Rekneskap Høydalsvik i samarbeid med Saga Media Service og designer Ingvild Mork med bl. an. skreddersydd AJAX søkefunksjonalitet for raskere og mer intelligent søkerespons. Samt oppsumering av populære nyheter basert på Google Analytics.


Utvikling for Saga Media Service.

Saga Media Service er et web-og konsulentselskap som siden 2002 har hjulpet små og mellomstore virksomheter til å lykkes på nett. De har fått en oppgradert nettside med skreddersydd forside og topp.

Her har vi brukt Sircon Alpha som vi har utviklet som et grunntema, og modifisert til en one-page løsning som er fullt responsiv og redigerbar.


Utvikling for Fitnesspoint kjeden

Fitnesspoint er en kjede av selvbetjente treningssentre. Så langt har de 16 treningssentre i Norge. Fitnesspoint kjeden, har fått gode verktøy og god kapasitet til mange flere franchise-etableringer rundt om i landet.

Løsningen levert av Sircon omfatter bl.a. en nettbutikk med abonnementssystem, franciseavregning og betalingssystem, avansert statistikk og økonomistyring samt integrasjoner mot regnskap og adgangskontroll med dør/lås automatikk. Dataløsningen vi har utviklet gjør etablering og drift av eget treningssenter så enkelt som mulig for franchisetageren som ønsker å etablere selvbetjente treningssentere.


Utvikling for OSE i Ørsta

Oppgradert nettsted for OSE Ingeniørkontor AS levert i samarbeid med Saga Media Service (prosjektledelse) og Ingvild Mork (design).


Epion, løsningen for legekontoret.

Epion er en spesialisert leverandør av medisinsk forbruksmateriell og utstyr til legekontor.
Epion er en moderne organisasjon med markedsledende partnere, høy kompetanse og lang erfaring innen helse, teknologi, salg, kundeoppfølging og distribusjon. Epions mål er å være en totalleverandør til legekontorene og legge til rette for at disse får en bedre økonomi, bedre kontroll og økt kvalitet på sin drift.

Løsningen levert av Sircon omfatter omfatter bl.a. en nettbutikk med avansert statistikk, samt integrasjoner mot regnskap og logistikk.


Utvikling for Ålesund Folkehøgskole

Ålesund Folkehøgskole endret navn, og ønsket nye nettsider i forbindelse med dette.
Vi fikk da gleden av å utvikle en ny webløsning for skolen. Designet er levert av Havnevik AS


Design og utvikling for MiRA Ressurssenter

Vi var glade for å bidra da MiRA-senteret ønsket redesign og utvikling av en ny webløsning. Vi har bidratt med: Modernisering av logo, fullt webdesign, konvertering av innhold fra gammelt nettsted og utvikling av en ny webløsning.


Teknologistudentenes karrieredag

Webdesign og webutvikling for Teknologistudentenes Karrieredag. Nettsiden formidler informasjon om karrieredagen som arrangeres årlig. Inkludert er påmeldingsfunksjon for bedrifter som vil delta, samt filtrerbar oversikt over bedrifter som er aktuelle for de ulike studieretningene.


Fosenyard.no

Webdesign og webutvikling. Komplett nettsted for Fosen Yard. Forsidebygger inkludert slideshow, promotert innhold og nyhetsvisning. Egen skipsdatabase med søkefilter, samt presentasjon av enkeltskip med bildegalleri.


San Sebastian

Design og utvikling av komplett webløsning for San Sebastian. Her har vi i tillegg utviklet et eget bestillingssystem for catering og møtemat, samt showcase med promotert innhold, undersider og blogg.


Kriminalitetsforebygging.no

Webdesign og webutvikling for Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging (Kfk). Kfk hadde behov for å få organisert en stor mengde innhold i oversiktlige undersider og undernivåer, hvor navigasjon til relatert informasjon er enkelt tilgjengelig. I tillegg fremstår veiviser til kriminalitetsforebygging som en separat seksjon av nettstedet, med eget design og innholdsstruktur. Påmeldingsskjemaer, filtrerbare alfabetiske ordlister, sidebyggere, responsskjema og webpublikasjoner er noe av funksjonaliteten som er utviklet for denne webløsningen.


Immer.no

Webdesign og webutvikling for Immer Advokat. Utvidet presentasjon av medarbeidere, fagområder og promotert innhold på forside.


Beaivvas.no

Webdesign og webutvikling for Det samiske nasjonalteatret Beaivváš. Flerspråklig (samisk, engelsk og norsk), presentasjon av forestillinger og program, nyhetsvisning m.m


Nosca.no

Webdesign og webutvikling for Nosca. Presentasjon av medlemsorganisasjoner. Arrangementer og seminar med påmelding.


Næringslivsavisa.no

For denne nettavisen har vi arbeidet med webdesign, webutvikling, nyhetsbrev, annonser og digitale bilag.


Nylander.no

Webutvikling og design-implementering, integrasjon mot meglersystemet og Finn.no API.


Overaae.no

Webutvikling og design-implementering, bookingløsning med SMS reminder og Storskjermvisning i verkstedhall over kommende dekkskift.


Vi har utviklet og drifter nettsteder for veldig mange forskjellige kunder, har du et ønske om bransjespesifikke referanser vil vi trolig kunne finne noen du kan se nærmere på.