Referanser

Under finner du et lite utvalg av våre referanseprosjekter. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, ønsker flere referanser eller annen informasjon.


Utvikling for Møre Folkehøgskole

I februar 2019 har Møre Folkehøyskole lansert oppdatert nettside med samarbeid med Sagaservice og designer Ingvil Mork. Nettstedet er konvertert fra Ewat CMS til WordPress der all innholdet har blitt tatt vare på.

Utvikling for Rekneskap Høydalsvik

Konvertering fra Ewat CMS til WordPress og utvikling for Rekneskap Høydalsvil med samarbeid med Sagaservice og designer Ingvil Mork med bl. an. skreddersydd AJAX søkefunksjonalitet for kjappere og mer intelligent søkerespons og listing ut av populære nyheter basert på Google Analytics.


Utvikling for Sagaservice

Saga er et web-og konsulentselskap som siden 2002 har hjulpet små og mellomstore virksomheter til å lykkes på nett. De har fått en oppgradert nettside med skreddersydd forside og topp visningen på sidene sine.

Her har vi brukt Sircon Alpha som vi har utviklet som et grunn tema og modifisert det til en one-page løsning som er fullt responsivt og redigerbart.

Utvikling for OSE i Ørsta

Oppgradert nettsted for OSE Ingeniørkontor AS.


Utvikling for Fitnesspoint kjeden

Fitnesspoint er en kjede av selvbetjente treningssenter. Teller nå 12 treningssentre i Norge men med ambisjoner om mange flere franchise-etableringer rundt om i landet.

Hos Fitnesspoint kommer du og går når du vil og du bestemmer selv over din trening. Du slipper å betale for dyre instruktører og fasiliteter du ikke benytter deg av.

Løsningen levert av Sircon omfatter bl.a. en nettbutikk med abonnementssystem, franciseavregning og betalingssystem, avansert statistikk og økonomistyring samt integrasjoner mot regnskap og dør/lås automatikk. Dataløsningen vi har utviklet gjør etablering og drift av eget treningssenter så enkelt som mulig for franchisetageren.


 Utvikling for Epion

Epion er en nyetablert og spesialisert leverandør av medisinsk forbruksmateriell og utstyr til legekontor.
Epion er en moderne organisasjon med markedsledende partnere, høy kompetanse og lang erfaring innen helse, teknologi, salg, kundeoppfølging og distribusjon. Epions mål er å være en totalleverandør til legekontorene og legge til rette for at deres kunder får en bedre økonomi, bedre kontroll og økt kvalitet på sin drift.

Løsningen levert av Sircon omfatter omfatter bl.a. en nettbutikk med avansert statistikk, samt integrasjoner mot regnskap og logistikk.


Utvikling for Ålesund Folkehøgskole

Ålesund Folkehøgskole endret navn på skolen, og ønsket nye nettsider i forbindelse med dette.
Vi fikk da gleden av å utvikle en ny webløsning for skolen. Designet er levert av Havnevik AS


Design og utvikling for MiRA Ressurssenter

Vi var glade for å bidra da MiRA-senteret ønsket redesign og utvikling av en ny webløsning. Vi har bidratt med: Modernisering av logo, fullt webdesign, konvertering av innhold fra gammelt nettsted og utvikling av en ny webløsning.


Teknologistudentenes karrieredag

Webdesign og webutvikling for Teknologistudentenes Karrieredag. Nettsiden formidler informasjon om karrieredagen som arrangeres årlig. Inkludert er påmeldingsfunksjon for bedrifter som vil delta, samt filtrerbar oversikt over bedrifter som er aktuelle for de ulike studieretningene.


Fosenyard.no

Webdesign og webutvikling. Komplett nettsted for Fosen Yard. Forsidebygger inkludert slideshow, promotert innhold og nyhetsvisning. Egen skipsdatabase med søkefilter, samt presentasjon av enkeltskip med bildegalleri.

fosenyards


San Sebastian

Design og utvikling av komplett webløsning for San Sebastian. Utvikling av egne bestillingssystem for catering og møtemat, showcase med promotert innhold, undersider og blogg.


Kriminalitetsforebygging.no

Webdesign og webutvikling for Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging (Kfk). Kfk har behov for å få organisert en stor mengde innhold i oversiktlige undersider og undernivåer, hvor navigasjon til relatert informasjon er enkelt tilgjengelig. I tillegg fremstår Veiviser til kriminalitetsforebygging som en separat seksjon av nettstedet, med eget design og innholdsstruktur. Påmeldingsskjemaer, filtrerbare alfabetiske ordlister, sidebyggere, responsskjema og webpublikasjoner er noe av funksjonaliteten som er utviklet for denne webløsningen.

Veiviseren (under Kriminalitetsforebygging.no)


Immer.no

Webdesign og webutvikling for Immer Advokat. Utvidet presentasjon av medarbeidere, fagområder og promotert innhold på forside.

immer


Beaivvas.no

Webdesign og webutvikling for Det samiske nasjonalteatret Beaivváš. Flerspråklig (samisk, engelsk og norsk), presentasjon av forestillinger og program, nyhetsvisning m.m

beaivvas


Nosca.no

Webdesign og webutvikling for Nosca. Presentasjon av medlemsorganisasjoner. Arrangementer og seminar med påmelding.

nosca


Næringslivsavisa.no

Nettavis, webdesign, webutvikling, nyhetsbrev, annonser og digitale bilag.

naeringslivsavisa


Nylander.no

Webutvikling og design-implementering, integrasjon mot meglersystemet og Finn.no API.

nylander


Overaae.no

Webutvikling og design-implementering, bookingløsning med SMS reminder og Storskjermvisning i verkstedhall over kommende dekkskift.

overaae


Vi har utviklet og drifter nettsteder for veldig mange kunder, så har du et ønske om bransjespesifikke referanser vil vi trolig kunne finne noen du kan sjekke ut.

Kontakt oss for flere referanser eller tilbud