Designimplementering og Programmering av ditt WordPress nettsted

Vi kan WordPress, WooCommerce, systemintegrasjon, design-implementering og programmering samt drift av webløsninger basert på åpen kildekode.

Vi konverterer deres design til et responsivt og fleksibelt WordPress tema.

Fast lavpris: Fra 14.800,-

Vi drifter nettstedet i eget datasenter, vi oppgraderer alle WordPress installasjoner kontinuerlig, vi er akkreditert registrar og håndterer domener, rettigheter, webhotell, epost m.m. Vi jobber med dette hver dag. Dette gjør vi derfor effektivt og rimelig for deg og dine kunder. Om dere tar ansvar for design og strategi, tar vi ansvar for programmering, domene, serverdrift, sikkerhet, validering, onsite SEO, sluttbrukerstøtte, opplæring og backup.

I Sircon ønsker vi at alle med et sikkert øye for god design, kan få hjelp til å utvikle gode, raske og brukervennlige nettsteder til markedets beste priser. I tillegg tar vi i Sircon ansvar for domener, serverdrift, sikkerhet, support og backup. Alt overvåket 24/7/365.

Vi legger stor vekt på kompatibilitet i ulike nettlesere og følger standarder i så stor grad som mulig. Løsningene vi lager skal være oversiktlige, funksjonelle og raske.

Sircon Norge har spesialisert seg på utvikling og drift av nettsteder fortrinnsvis basert på WordPress. Vår kompetanse omfatter også Joomla CMS, men dette er et CMS vi ikke lenger anbefaler. Våre kunder har ulike behov, men vi skreddersyr løsninger etter kundens ønsker. Webløsningen driftes av oss selv på våre egne raske servere, slik at vi kan ta 100% ansvar for hele driften, og du som designer eller forhandler kan slippe support, drift og vedlikehold selv.

Vi i Sircon vil gjerne hjelpe deg med å realisere dine ønsker og skreddersyr gjerne din webløsning tilpasset ditt budsjett og dine behov!

Priser på koding, design til responsivt WordPress nettsted:

Fra design (.psd, .ai, .pdf) til responsivt WordPress
Fra 14800,-
Modul/komponent design (spesialtilpasning av 1 komponent/modulvisning)
Fra 1470,-
Utvikling av nye komponenter, widgets eller spesialfunksjoner produseres på timebasis eller etter egen avtale.
1350,- /time

Vi støtter alle moderne nettlesere på de mest brukte plattformene.

Les mer om nettleserstøtte.

Drift, vedlikehold, support, backup og SLA

Vedlikeholdsavtale/brukerstøtte/ support/ ved SLA, pr. mnd.
375,-
Webhotell, fra kr./mnd.
29,-
Domenehosting pr. mnd. inkl. DNS tjeneste som gir full kontroll over eget domene
10,-
SSL sertifikat (inkludert)
0,-

For priser på andre tjenester: Ta kontakt med oss, så gjør vi en avtale.

Send oss noen ord, så kontakter vi deg: