Om Sircon Norge AS

Vi jobber med drift og utvikling av webløsninger som gjør våre kunders oppgaver enklere å utføre!

Vi har all drift av våre tjenester i egne datasentre i Trondheim, under norsk lovgiving. Vi eier og tar ansvar for alt av datautstyret selv. Vi drifter tusenvis av nettsteder. Vi overvåker alle våre servere 24/7/365. Sircon er akkreditert registrar for .no, .se, .dk og lar deg ellers bestille de aller fleste domenenavn, fra alle verdenshjørner.

Driftsikkerhet og serverpark hos Sircon

Sircon Norge AS, drifter våre egne servere i egne datasenter. All energi vi benytter kommer fra 100% fornybar norsk vannkraft. Kortere avstand og samme tidssone medfører at vi har et fortrinn for profesjonelle som henvender seg til kunder i Norge. 

Vi liker at webteknologi, brukergrensesnitt, programmering og scripting kan gjøre kjedelige og krevende oppgaver enklere, mer effektivt og morsommere å utføre. Dette gjør at vi, og mennesker med vår hjelp kan vinne tid, få mer gjort og ha det mer gøy i jobben.

Våre servere og infrastruktur er konfigurert og satt opp av våre egne teknikere som har kompetanse på alt fra protokoller til pakkene som sendes. Vår infrastruktur er basert på industristandard kvalitetsprodukter som holder bransjens strengeste kvalitetskrav.

Vi sørger også for at utenlandske indekseringstjenester du ikke ønsker skal gies tilgang til dine nettsider avvises om ønskelig.

Alle våre servere er driftet på 100% fornybar vannkraft. Garantisertifikat finner du her.

flashdisker hos sircon
All drift med VMWare sin velrennomerte plattform, allFlash og beste ytelse.
30 dagers backup hos Sircon
30 dagers remote backup inkludert .

Hastighet

Vårt nettverk er koblet med fiberforbindelse til Internett. Vi har 2xGb båndbredde mot Internett. Vi overvåker alle tjenester 24/7/365, og starter feilretting umiddelbart eller oppgraderer linjekapasiteten ved behov.

Overvåking

Vi har konstant overvåking av alle servere og tjenester. Skulle en tjeneste gå ned, vil våre ansvarlige driftsteknikere umiddelbart få varsling om dette pr SMS og e-post. Ved eventuelle feil startes feilretting umiddelbart.

Våre servere

Våre webservere er raske og driftet på VMWares All Flash vSAN for beste redundans og hastighet. Alle våre servere har moderne strømeffektive flerkjerne prosessorer. Vi drifter også spesialtilpassede dedikerte VPS servere for ressurskrevende applikasjoner.

Sikkerhet

Serverrommet vårt er EMP-, brann- og fuktsikkert. Backup blir tatt av alle data, og de lagres i 30 dager om ikke annet er avtalt. Vi har dobbel strømføring og UPS med lang batteritid som avverger driftsavbrudd grunnet strømbrudd. Ingen uvedkommende har tilgang til vårt serverrom.

Sircon Norge AS har for et betydelig antall kunder i det norske markedet blitt betrodd deres driftskritiske datatjenester, webtjenester, epost, mobil og skytjenester samt webdesign, webutvikling og drift av webløsninger. Over 6000 kunder har benyttet seg av våre tjenester de siste årene. Vi er akkredidert registrar og vi drifter våre egne datasentre. Vi overvåker alle tjenester 24/7/365.  Vi kan ta ansvar for den totale webleveransen på en måte de færreste tilbydere i Norge idag har mulighet til. Prøv oss gjerne.

Sircon Norge AS er autorisert cPanel provider, VMWare vCloud provider, og godkjent lærebedrift. Bedriften er også medlem i organisasjonen Virke. Sircon Norge AS  er et 100% norskeid selskap og har sin forretningsadresse i Trondheim.

Sircon Norge AS, Org.nr: 992 432 152, Adresse: Lade Teknopark, Stiklestadveien 1, 7041 Trondheim.

Vi jobber med webløsninger som kan gjøre din forretning eller organisasjon bedre! Vi elsker det vi driver med, men for oss er det viktigste at du får beste verdi av det vi kan bidra med. Ring oss på 92034702 eller send en epost til support@sircon.no.