Om oss

Vi leverer webløsninger rimelig og effektivt!

Vi jobber med teknologi som har som formål å gjøre deg og dine kunders oppgaver enklere å utføre. Webteknologi gir muligheten til å kommunisere og informere mer effektivt, slik at man kan fokusere på de viktigste oppgaver organisasjonen eller bedriften skal utføre.

Når vi gjør vårt beste arbeide er det for organisasjoner der vi kan gjøre arbeidsdagen enklere og arbeidet raskere.

Terje Dahlhaug

Vi hjelper med effektive kommunikasjonsløsninger og webløsninger med enkle brukergrensesnitt. Formålet med din nettside er gjerne elektronisk utveksling av informasjon via internett. En nettside kan utdanne, underholde, annonsere, tillate kommunikasjon, bestillinger eller på annen måte utføre tjenester for din bedrift eller organisasjon.

Vi drifter kun i våre egne datasentre, der vi har full kontroll i alle ledd. Vi drifter tusenvis av nettsteder, og vi oppgraderer ditt WordPress nettsted automatisk om du ønsker dette. Vi er akkreditert registrar og leverer domener fra alle verdenshjørner.

Uansett hvilke idéer og formål du har for bruk av ditt nettsted, ta en prat med oss, det kan lønne seg!

Driftsikkerhet og serverpark

Sircon Norge drifter vi alle våre servere selv, og det i den regntunge delen av landet. All energi vi benytter kommer fra 100% fornybar norsk vannkraft. De billigste, men ofte også mer sårbare løsningene finner du hos webhotell-leverandører som leier plass hos andre i land langt borte. Hva de driver serverne med kan vi bare gjette på, men vi vet en del om gjennomsnitt utslipp og hvor serveren sier at den er lokalisert (sjekk hvor din server er lokalisert og hvor miljøvennlig den er her). Med kanskje titusenvis av kilometer med kabel fra der du og dine kunder sitter og surfer, vil responstiden øke og noe ekstra energi går med, med de implikasjoner, tidsforskjeller og flaskehalser avstand medfører mener vi at vi har et fortrinn for de som henvender seg til kunder i Norge

Våre nettverksløsninger er konfigurert og satt opp av våre teknikere som har kompetanse på alt fra elektronikken til kabelen og til pakkene som sendes. Basert på tilgjengelig arkitektur og åpne teknologier, har vi basert vår infrastruktur på industristandard løsninger fra Cisco og VMware. I tillegg har vi en (normalt inaktiv) linje som står klar til å ta over hvis primærlinjen feiler. På selve switchingen bruker vi kvalitetsprodukter som holder bransjens strengeste kvalitetskrav.

Våre servere holder til i EMP beskyttede og brannsikre lokaler, og serverrommene er utstyrt med redundant strømtilførsel og moderne kjøleaggregater.

I vårt nye vSAN all Flash/SSD Cluster drifter vi nå servere for flere kunder med hastigheter få andre kan tilby. Les mer her.

Hastighet

Vårt nettverk er koblet med fiberforbindelse til Internett. Vi har 2xGb båndbredde mot Internett, noe som sikrer at linjene alltid er meget raske. Sammen med avanserte nettverksverktøy, overvåker våre teknikere trafikken, og oppgraderer linjekapasiteten ved behov.

Overvåking

Vi har konstant overvåking av alle servere og tjenester. Skulle en tjeneste gå ned, vil våre ansvarlige driftsteknikere umiddelbart få varsling om dette pr SMS og e-post. Ved eventuelle feil startes feilretting umiddelbart. Vårt nettverk er utstyrt med flere rutere som står klar til å overta jobben til en ruter som måtte gå ned. Samtidig varsles driftstekniker som vil rykke ut og rette feil slik at vi igjen inntar en redundant løsning.

Våre servere

Våre webservere er raske og moderat belastet. Alle våre servere har moderne strømeffektive flerkjerne prosessorer. Vi begrenser antall kunder pr server for at disse ikke skal bli for belastet. Vi setter også opp egne spesialtilpassede dedikerte VPS servere for ressurskrevende applikasjoner. Vårt datasenter er bygget på VMWares anerkjente virtualiseringsplattform, med den utmerkede redundans og fleksibilitet som dette gir.

Sikkerhet

Serverrommet vårt er brann- og fuktsikkert.

Vi lagerfører de mest kritiske hardware-komponentene , hvis noe skulle svikte på våre egne eller kunders komponenter.

Vi tar backup av alle data og de lagres i i 30 dager om ikke annet er avtalt.

Vi har stabil strømforsyning og UPS med lang batteritid som sørger for at driftsavbrudd grunnet strømbrudd er meget usannsynlig.

Ingen uvedkommende har tilgang til vårt serverrom.

Ta kontakt for mer informasjon eller tilbud


Sircon Norge AS har for et betydelig antall kunder i det norske markedet blitt betrodd deres driftskritiske datatjenester, webtjenester, epost, mobil og skytjenester samt webdesign, webutvikling og drift av webløsninger. Over 5000 kunder har nå hatt glede av våre tjenester de siste årene. Vi er akkredidert registrar og vi drifter vårt eget datasenter. I tillegg overvåker vi alle tjenester 24/7/365.  Alt dette sikrer at vi kan ta ansvar for den totale webleveransen på en måte de færreste tilbydere i Norge idag har mulighet til.

Sircon Norge AS er autorisert cPanel provider, VMWare vCloud provider, og godkjent lærebedrift. Bedriften er også medlem i organisasjonen Virke. Sircon Norge AS  er et 100% norskeid selskap og har sin forretningsadresse i Trondheim.

Sircon Norge AS, Org.nr: 992 432 152, Adresse: Lade Teknopark, Stiklestadveien 1, 7041 Trondheim.

Vi jobber med webløsninger som kan gjøre din forretning eller organisasjon bedre! Vi elsker det vi driver med, vi tjener litt penger også, men for oss er det viktigste at du forstår verdien av det vi kan bidra med. Vi gleder oss til å gå på jobb. Vi håper det samme for deg! Ring oss på 92034702 eller send en epost til: support@sircon.no.