Vi leverer web-teknologi rimelig og effektivt!

Vi jobber med teknologi som har som formål å gjøre dine oppgaver enklere å utføre. Web-teknologi gir deg mulighet til å kommunisere med andre effektivt og hurtig, og dette gjør at du kan drive organisasjonen eller forretningen mer effektivt, som igjen gir deg bedre resultater.

Dette kan vi hjelpe dere med:

Vi hjelper med effektive kommunikasjonsløsninger og webløsninger med enkle brukergrensesnitt. Formålet med din nettside er gjerne elektronisk utveksling av informasjon via internett. En nettside kan utdanne, underholde, annonsere, tillate kommunikasjon, bestillinger eller på annen måte utføre tjenester for din organisasjon.

Vi drifter nettsteder, vi oppgraderer, vi er godkjent registrar og håndterer domener, rettigheter, webhotell, epost m.m. Vi ønsker å gjøre webutvilkingsprosessen rimeligere og mer effektiv for deg, og vi tar ansvar for at domene, server, sikkerhet, validering, onsite SEO, sluttbrukerstøtte, opplæring og backup er der når du trenger det!

Uansett hvilke idéer og formål du har for bruk av ditt nettsted, ta en prat med oss, det kan lønne seg!

Driftsikkerhet og serverpark

Sircon Norge eier og drifter vi alle våre servere som er i våre egne datasentre i Norge, og det i den regntunge delen av landet. All energi vi benytter kommer fra 100% fornybar norsk vannkraft. De billigste, men ofte også mer sårbare løsningene finner du hos webhotell-leverandører som leier plass hos andre i land langt borte. Hva de driver serverne med kan vi bare gjette på, men vi vet en del om gjennomsnitt utslipp og hvor serveren sier at den er lokalisert (sjekk hvor din server er lokalisert og hvor miljøvennlig den er her). Med kanskje titusenvis av kilometer med kabel fra der du og dine kunder sitter og surfer, vil responstiden øke og noe ekstra energi går med, med de implikasjoner og flaskehalser avstand medfører er vi rimelig sikre på at vi har et betydelig fortrinn for de fleste som henvender seg til kunder i Europa.

Hvis du ønsker å teste hva Sircon kan levere for ditt nettsted, sjekk Sircon SpeedPress her.

Våre nettverksløsninger er konfigurert og satt opp av våre teknikere som har kompetanse på alt fra elektronikken til kabelen og til pakkene som sendes. Basert på tilgjengelig arkitektur og åpne teknologier, har vi basert vår infrastruktur på industristandard løsninger fra Cisco og VMware. I tillegg har vi en (normalt inaktiv) linje som står klar til å ta over hvis primærlinjen feiler.

Våre servere holder til i brannsikre lokaler, og serverrommene er utstyrt med redundant strømtilførsel og moderne kjøleaggregater. Overskuddsvarmen gjenbrukes i bygget. Miljøvennlig og energieffektivt!

Hastighet

Vårt nettverk er koblet med fiberforbindelse til Internett. Vi har 2xGb båndbredde mot Internett, noe som sikrer at linjene alltid er meget raske. Sammen med avanserte nettverksverktøy, overvåker våre teknikere trafikken, og oppgraderer linjekapasiteten ved behov.

Overvåking

Vi har konstant overvåking av alle servere og tjenester. Skulle en tjeneste gå ned, vil våre ansvarlige driftsteknikere umiddelbart få varsling om dette pr SMS og e-post. Ved eventuelle feil startes feilretting umiddelbart. Vårt nettverk er utstyrt med flere rutere som står klar til å overta jobben til en ruter som måtte gå ned. Samtidig varsles driftstekniker som vil rykke ut og rette feil slik at vi igjen inntar en redundant løsning.

Våre servere

Våre webservere er raske og moderat belastet. Alle våre servere har moderne strømeffektive flerkjerne prosessorer. Vi begrenser antall kunder pr server for at disse ikke skal bli for belastet. Vi setter også opp egne spesialtilpassede dedikerte VPS servere for ressurskrevende applikasjoner. Vårt datasenter er bygget på VMWares anerkjente virtualiseringsplattform, med den utmerkede redundans og fleksibilitet som dette gir.

Sikkerhet

Serverrommet vårt er innbrudds, brann- og fuktsikkert.

I vårt nye datasenter, som vi starter driften av i 2017, vil også backupstrøm være 100% batteribasert. Ikke engang ved strømbrudd vil ditt nettsted eller server bidra til direkte CO2 utslipp. Ingen forurensende diesel-aggregat blir å finne der. Datasenteret vil også være EMP sikkert. Det finnes mye spennende å lese om EMP, men om du ønsker å lagre data som skal være trygge lenge, vil nok et slikt datasenter være det du foretrekker.

Les mer på Wikipedia.

Vi lagerfører de mest kritiske hardware-komponentene , hvis noe skulle svikte på våre egne eller kunders komponenter.

Vi tar backup av alle data og de lagres i i 30 dager om ikke annet er avtalt.

 

Ta kontakt for mer informasjon eller tilbud


Sircon Norge AS har for et betydelig antall kunder i det norske markedet blitt betrodd deres driftskritiske datatjenester, webtjenester, epost, mobil og skytjenester samt webdesign, webutvikling og drift av webløsninger. ( vi er vel oppe i 4700 totalt når dette skrives) Vi er akkredidert registrar og vi drifter eget datasenter. I tillegg overvåker vi alle tjenester 24/7/365.  Alt dette sikrer at vi kan ta ansvar for den totale webleveransen på en måte de færreste tilbydere i Norge idag har mulighet til.

Sircon Norge AS er autorisert cPanel provider, VMWare vCloud provider, og godkjent lærebedrift. Bedriften er også medlem i organisasjonen Virke. Sircon Norge AS  er et 100% norskeid selskap og har sin forretningsadresse i Trondheim.

Sircon Norge AS, Org.nr: 992 432 152, Adresse: Lade Teknopark, Stiklestadveien 1, 7041 Trondheim.

Vi er idag 6 mennesker som ønsker å hjelpe! Vi elsker det vi driver med, vi tjener litt penger også, men for oss er det viktigste at vi gleder oss til å gå på jobb. Vi håper det samme for deg! Ring oss på 07384 alternativt 92034702 eller send en epost til: support@sircon.no.