Domener til faste lave priser

Bestill domene med gratis dns tjeneste til faste lave priser hos oss i Sircon:

Når vi påstår at Sircon har markedets laveste totalpriser på domener, har vi sett de fleste norske og utenlandske konkurrenter i kortene. Valget av leverandør er alltid ditt, men sammenligner du priser, gebyrer, enkelhet, support og kvalitet på tjenestene er vi ganske sikker på at påstandandene våre holder.

Bestill ditt domene til faste lave priser

Sjekk det som står med liten skrift får vi høre, eller beregn den totale kostnaden over 5 år? Har du mange domener og over 50 .no domener på samme organisasjonsnummer koster de kun 72,- pr. domene i året pr. domene hos oss! På kundesidene kan du enkelt bestille domener eller redigere DNS med mobilen. Sikre deg de domenene du trenger nå og for fremtiden, til din familie, dine venner eller din glimrende forretningsidè. Domenet kan bli dyrt å kjøpe tilbake om du senere trenger det i markedsføringen av dine produkter eller tjenester! Administrer ditt domene selv med vår Gratis DNS tjeneste som du også kan betjene via mobilen. All serverdrift er basert på bruk av 100% fornybar energi. Bestill ditt nye domene ved å søke etter domenet i søkefeltet over.

Vi kan registrere en rekke domenenavn for deg under de fleste toppdomener. Om du ikke finner toppdomenet du søker etter kan du sende oss en henvendelse og etterspørre tilgjengelighet/pris.

Ønsker du å bli forhandler og videreselge domener og webhotell, så gjelder egne priser.

Norges beste forhandlerpriser

Hva er et godt domene?

Vi har skrevet en liten blogg-artikkel der vi har samlet noen referanser til hva et godt domenenavns egenskaper er.

Bestilles webhotell med WordPress eller Joomla ferdig installert. Er domeneavgiften 1. år inkludert.

Vi tilbyr mange toppnivå domener:

Bestill ditt domene til faste lave priser