Ny WordPress gir deg full kontroll over temautseendet. WordPress 6 får du ferdig installert på våre webhotell

Bestiller du et Webhotell hos oss og velger WordPress, får du WordPress 6 og det nye WordPress temaet Twenty Twenty-Two ferdig installert og klart til bruk.

Twenty Twenty Two er det første blokktemaet i WordPress’ historie. Dette er mer enn bare et nytt standardtema. Det er en helt ny måte å arbeide med WordPress-temaer på.

Blokktemaer legger en lang rekke visuelle valg i dine hender, fra fargeplaner og skrifttype-kombinasjoner til sidemaler og bildefiltre – alle samlet i grensesnittet for nettstedsredigering. Ved å gjøre endringer ett sted kan du gi Twenty Twenty-Two samme utseende og følelse som ditt varemerke eller andre nettsteder – eller kanskje bare ta ditt nettsteds utseende i en ny retning. Mange muligheter og kanskje endelig et grensesnitt som gjør designere i stand til å lage spennende ting uten sidebyggere eller kode?

Nye WordPress gir en rekke betydelige forbedringer. Støtte for nye temaer laget utelukkende av blokker, gir brukerne langt mer kontroll over nettstedets utseende og brukergrensesnitt.

WordPress 6 inkluderer et nytt standardtema som på sedvanlig WordPress vis er kalt Twenty Twenty-Two. Temaet er et blokktema og er designet for å være svært fleksibelt, og brukere kan forme og justere det ved å bruke Site Editor, som lar dem gjøre globale endringer i fargepalett, skriftkombinasjoner, sidemaler og mer.

I tillegg til støtte for blokkbaserte temaer, inkluderer WordPress 6 nye typografiverktøy, layoutalternativer og detaljstyring (for grenser, mellomrom og så videre).

Temaet Twenty Twenty-Two kommer installert med WordPress 6. Sjekk denne YouTube videoen for å se på de mange nye spennende mulighetene WordPress 6 og de nye blokk-temaene gir: