Selg billetter med WooCommerce

Vi har gjort det enkelt å selge billetter på nett fra ditt eget nettsted! Du slipper å betale høye gebyrer fra billettformidlere og løsningen er avansert, fleksibel og kan benyttes for alle typer arrangement. Alt du trenger er et webhotell hos oss med WordPress, utvidelsen WooCommerce og vår løsning for salg av billetter i WooCommerce som koster kr. 1200,- pr år uansett hvor mange og dyre billetter du selger. For idéelle organisasjoner er tjenesten gratis.

Billettene fungerer som vanlige WooCommerce-produkter, men har noen ekstra valg og egenskaper. Den viktigste egenskapen til billett-produktene er at når de kjøpes blir det generert en faktisk billett som sendes til kunden. Billetten har informasjon om produktet, logo, muligheter for bannerannonser og ikke minst en unik QR-kode som dere kan lese med en helt vanlig mobiltelefon i døra.

Billettbestilling kan spesialtilpasses ved behov om ønskelig. Eget design kan også implementeres.

Løsningen har også støtte for at kundene selv velger plasser som en del av bestillingen. Alt du trenger å gjøre er å sette opp rader og seter slik salen skal se ut, og begynne salget.

Salg av billetter / Bestillingsprosessen

Billettene har selvfølgelig full støtte for vanlige WooCommerce funksjoner som salgspris og antall plasser, kupongkoder for crew, gratisbilletter eller grupperabatter, og vil fremstå som et helt vanlig produkt i nettbutikken.

Hvis det er satt opp seteplasser for produktet blir kunden bedt om å velge disse når de har trykt på «Kjøp»-knappen, her er eksempel på visualisering av en liten konsertsal:

Etter at setene er bekreftet blir kunden sendt videre til handlekurven der de valgte plassene også vises, med en knapp for å gå tilbake for å endre på valgte seter.

Når bestillingen er fullført vil de ferdige billettene være vedlagt i ordrebekreftelsen som sendes til kunden, men de kan også lastes ned direkte fra ordreoversikten:

Billettkontroll

Når QR-koden på billettene scannes med en mobiltelefon blir du sendt til en egen visning på nettsida som, hvis du er innlogget som administrator, vil sjekke status på billetten og markere den som brukt eller vise en feilmelding hvis den allerede er brukt. Dette gjør at hver billett kan kun brukes en gang.

Ingen nedlasting av spesialprogramvare eller app, -alt i nettleseren!

Hvordan får man pengene betalt?

Har du en avtale med en betalingsformidler du foretrekker, vil vi gjerne hjelpe med dette. Hvis du ønsker forslag fra oss vil vi prøve å gi deg vårt til enhver tid beste råd.

Hvordan kommer jeg igang?

Send oss en e-post, eller bruk vårt kontaktskjema og fortell oss hva du vil at løsningen skal gjøre for deg.