Sircon Norge tilbyr skreddersydde designmaler/temaer for WordPress.

WordPress er verdens mest utbredte og kanskje det beste bloggeverktøy. WordPress har noen av de beste og mest intuitive brukergrensesnittene vi har sett. Vi kan lage et design til bloggen din, eller kan hjelpe deg med ulike tilpasninger dersom du allerede har blogg eller hjemmesider i Wordpress.

WordPress er på lik linje med Joomla en «open source» løsning og har derfor et stort antall ferdig utviklede tilleggsfunksjoner, og verktøyet er under stadig utvikling til det beste for brukerne. Trenger du f.eks en gjestebok, bildegalleri eller kalender – så er det hele klart til bruk i løpet av sekunder. WordPress har også enestående dokumentasjon både for bloggere og utviklere, samt forum for de mer komplserte spørsmålene.

Dette er muligens verdens beste bloggeverktøy, og har noen av de beste og moderne brukergrensesnittene vi har sett

En av styrkene i WordPress er nok det enkle grensesnittet. Du trenger ikke erfaring fra andre CMS-løsninger for å skjønne hvordan de grunnleggende funksjonene tas i bruk, og læringskurven er meget behagelig og i takt med hvor komplisert du ønsker å strukturere innholdet. Dersom du velger en WordPress basert løsning fra Sircon Norge får du den opplæringen du trenger for å komme i gang, og vi er behjelpelig med problemer som måtte dukke opp underveis.

Vi har mange gode referanser som har valgt WordPress!