Om vCloud, IT-outsourcing, deres egen plass i nettskyen, eller om hvorfor vi kan gi bedriften bedre og billigere dataløsninger:

Med en server eller datatjenester i vår nettskyløsning, har man en fast månedspris å forholde deg til. Man får ingen økonomiske overraskelser. Lisenser, sikkerhet, eller andre problemer en kunne måtte forholde deg til kan man bare glemme. Vi tar ansvaret, og som kunde får du bedre, sikrere og mer oppgraderte systemer.

Nyttige og avanserte funksjoner

Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på kraftig vCloud™ serverplattform, kan vi gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de største bedriftene.

Bedre sikkerhet

Vi vil som din vCloud™ hosting leverandør sørge for kontinuerlig backup og installasjon av kritiske sikkerhetsoppdateringer sentralt, noe som gir deg meget høy sikkerhet og en bedre beskyttelse mot inntrengere, virus og spam.

Spar penger

Ved å kun betale per funksjon/bruker hver måned får du kontroll over kostnader og slipper overraskelser og unødvendige kostnader. Du slipper også å binde opp kapital i dataløsninger som stadig må fornyes. Bedrifter som har gått fra intern drift til IT-outsourcing forteller om kostnadsbesparelser på mellom 15-40%.

En enklere hverdag

I vår vCloud™ betaler du kun for de funksjonene du trenger og lar oss ta seg av driften, lisenshåndtering, support og løpende oppdateringer. Uten at du trenger å tenke på det.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Om bedriftens behov eller markedet endres trenger du ikke gjøre store investeringer eller tekniske inngrep for å tilpasse dine datasystemer. Vi kan enkelt ta bort eller legge til brukere, så vel som programmer/tjenester, slik at du alltid bare betaler for det du har bruk for.

Alltid tilgjengelig

Du har alltid tilgang til dine tjenester og programmer, uansett sted eller terminalenhet, vi støtter smarttelefoner, nettbrett, iOS, Android, Windows, Mac og Linux. Kort fortalt; vi sørger for at du har tilgang til dine dataløsninger uansett hvor du er.

Med VMware™ sine standardiserte og populære virtualiseringsløsninger er du trygg på at du får den beste redundans som man kan få idag.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om vCloud, IT-outsourcing og din egen plass i nettskyen.