Ønsker du et raskere og bedre WordPress nettsted?

Hva er verdien for ditt firma og dine kunder med et hastighetsoptimalisert WordPress nettsted?

Bedre brukeropplevelse:

Når ditt WordPress nettsted leverer hjemmesiden hurtig slik det gjør med med en optimalisert WordPress, gjør det brukeropplevelsen bedre, og brukerne vil finne relevant informasjon hurtig og bestillinger og respons på henvendelser leveres så kjapt som de mest kresne forventer idag.

Høyere opp på søketreff hos Google:

Google vurderer ditt nettsted etter mange parametere, som struktur, koding, sikkerhet, nyhetsverdi, relevans, men også etter hvor brukervennlig ditt nettsted er. Et nettsted som er hurtig gir en god brukeropplevelse. Derfor vil en optimalisert WordPress gi kundene dine en bedre brukeropplevelse og gjøre at ditt nettsted kommer høyere på søketreff hos Google. Les mer om hvordan Google har implementert sitespeed i sine algoritmer her.

Flere fornøyde brukere:

Etter markedsføring av ditt nettsted på Google, Instagram, Snap eller Facebook, er gjerne neste steg at den potensielle kunden skal bestille eller på annen måte respondere på ditt budskap. Dette kalles ofte en konvertering. Kunder som møter hurtige nettsider vil på lik mengde tid bli eksponert for mer av din salgsinformasjon, noe som øker sannsynligheten for flere konverteringer. Mobilbrukere får en enda bedre brukeropplevelse da disse enhetene normalt har tregere nett og svakere hardware.

Høy fluktfrekvens gjør at man taper kunder:

En treg nettside gir en høy fluktfrekvens og du mister potensielle kunder. De fleste er ganske utålmodige på nett. Kissmetrics undersøkelse viser at 40% av de besøkende til et nettsted forlater dette om det tar mer enn 3 sekunder å vise innholdet.

Hvorfor servere i Norge:

Mange tror serverens lokalisering har liten betydning, men avstand kan redusere hastigheten på allerede raske sider betydelig. Et godt råd er å sørge for at serveren ditt nettsted ligger på, ikke er på andre siden av kloden og helst nær dine viktigste brukere. Ikke plasser ditt nettsted tusenvis av kilometer borte fra ditt viktigste marked for å spare småpenger.

Sircon er driftet på kun fornybar energi

I Sircons datasenter er alle servere og kjølesystemer driftet med 100% fornybar energi. I tillegg vil optimaliserte webløsninger bruke mindre energi på både på serversiden og på brukernes enheter. Ventetiden reduseres fordi prosessering blir raskere, og med moderne energieffektiv serverteknologi benytter vi 50% mindre energi enn med eldre systemer.

Ta gjerne kontakt for mer info.