Hvorfor velge Open Source webløsninger?

Behold valgfriheten med åpen kildekode.

Vi som jobber med og promoterer ideen med åpen kildekode, skjønner ikke at noen tar sjansen på å utvikle et komplisert og verdifullt nettsted på løsninger der man er helt avhengig av én leverandør alene.

Mange sikkerhetsaspekter lurer under overflata; Hva om hjernene bak løsningen sniker seg ut bakdøra, eller hva om selskapet går konkurs? Kanskje blir løsningen kjøpt opp av noen som skal ha igjen pengene for investeringen raskt? Hva om tilgangen på utvikler-ressurser blir knapp? Løsninger hvor du er avhengig av en leverandør alene bør erkjennes som et blindspor av alle «seende» i dette landskapet.

Som bruker av proprietære løsninger kan du miste muligheten til å ha et nettsted med den utviklingstakten og den dynamikken som kreves i dagens skiftende digitale medielandskap. Publiseringsløsninger basert på åpen kildekode videreutvikles kontinuerlig av utviklere over hele verden, der proprietære løsninger har et begrenset antall utviklere som står bak. Det kreves mange gode hjerner for å holde tritt med den raske utviklingen på web, både når det gjelder funksjonalitet, optimalisering og sikkerhet.

Med åpen kildekode i bunn, vil det bare i lille Norge finnes hundrevis av utviklere du kan kjøpe ekspertise av. Det betyr at du ikke er avhengig av én enkelt leverandør, du kan enkelt bytte når som helst.

I Sircon leverer vi alltid webløsninger med åpen kildekode i bunn. Dette gir deg trygghet: Skulle du mot formodning bli misfornøyd med oss som leverandør kan du enkelt flytte tjenesten til en annen leverandør, eller om du ønsker å drifte, sikre, oppgradere og supportere løsningen selv. Nettsiden vil være enkel å flytte, design og funksjonalitet kan endres, og du beholder alltid valgfriheten av hvem som skal være din leverandør.

Åpen kildekode, – du beholder full frihet til å velge det alternativet som passer ditt firma best, også i fremtiden!

Bestiller du webhotell hos oss kan du få WordPress CMS ferdig installert. Vi hjelper deg også gjerne med utvikling av ditt nettsted, selvfølgelig basert på åpen kildekode slik at du står fritt til å velge hvem som skal hjelpe deg i fremtiden.