Det er lite hyggelig når websiden har blitt utsatt for hackerangrep, men det er heldigvis ingen umiddelbar grunn til bekymring.

Her på Sircon har vi både kompetanse og kapasitet til å ta over ansvaret for å sikre ditt nettsted mot fremtidig hacking. Svakheter finnes i alle datasystemer, og hackere har da funnet en svakhet i deres CMS eller publiseringsverktøy. Vi vet derimot at om du tegner en SLA-avtale med oss vil vi holde webløsningen din oppdatert, hjelpe deg med å rette feil som oppstår, tette sikkerhetshull og avvise tilgangen for de med skumle hensikter.

Om din webside blir angrepet, kan den gjenopprettes fra våre backup-systemer for 250,- hver gang du blir utsatt for angrep. Du må deretter selv sørge for å holde løsningen oppdatert og sikret.

Hvis du ønsker at vi skal ta jobben med å oppgradere og å sikre ditt nettsted, anbefaler vi at du bestiller en SLA-avtale her hos oss.

Med SLA-avtale vil vi ta jobben med å oppgradere for å sikre mot fremtidige hackerangrep på din webside, og gjenoppretting fra backup er inkludert som en del av avtalen.