Kom deg utigjen.no

Gjenbruk er smart, og når lite brukt kvalitetsutstyr, som i tillegg er kvalitetssikret av erfarne fagfolk og klarer å holde så lave priser som dette blir vi litt stolte over å kunne bidra på vår lille måte.

Utigjen.no er et viktig initiativ som flere vil forstå etter som tiden kommer. Vi ønsker lykke til med initiativet. Vårt lille bidrag er at vi bidrar med 100% fornybar energi i driften av nettstedet deres, garantert!

Gjenbruk er beste bruk av de ressursene planeten har gitt oss. Regndråpene som falt ifjor er faktisk vår viktigste fornybare energikilde.

Å komme seg ut å leve og å nyte naturen, i gjenbrukt utstyr, uten å sette større CO2 avtrykk, er kanskje det smarte friluftsfolk og naturelskere kan drømme om nå? Nå kan du bare gjenbruke tur og ekspedisjonsutstyr til lavere kostnad og til beste kvalitet.

Vi i Sircon heier på gjenbruk og miljøbevissthet, og hos Sircon garanterer vi ihvertfall at ditt nettsted er driftet på 100% fornybar energi.

Kom deg utigjen.no!

God tur.

Presseomtaler:

https://www.adressa.no/pluss/nyheter/2021/07/14/Melhus-firma-inngår-samarbeid-med-XXL-24259260.ece?rs312451627548962433&t=1

https://sportsbransjen.no/nyhetsarkiv/skal-reparere-og-selge-brukt

https://e24.no/naeringsliv/i/ppBqWW/e24-podden-xxl-netthandel-og-brukte-telt