Prisjustering

Tidligere varslede justeringer på tjenester og priser.

Kjære kunde, takk for du velger Sircon!

Det siste året har vært et innholdsrikt og spennende år, med installasjon av mye nytt datautstyr for beste brukeropplevelse, sikkerhet og høyeste ytelse. Vi har gjort en rekke forbedringer i våre egne datasentre i Trondheim, nettverk og servere er oppgradert til siste teknologi av høyeste kvalitet. Alt driftet i Norge på 100% fornybar norsk vannkraft og under norsk juridiksjon.

Vi har også gjort grep for å kunne betjene dere som kunder på en bedre og enda mer effektiv måte, nye kundesider, bedre oversikt, automatiske oppdateringer og raskere utvidelser for de som ønsker det.

Datautstyr krever strøm, mye strøm. Vi har nå kjøpt opprinnelsesgaranti på strømmen vi bruker til å drifte tjenestene. De er driftet på 100% fornybar energi. En slik opprinnelsesgaranti gjør strømmen litt dyrere, men sikrer deg og dine kunder at ditt nettsted er driftet på 100% fornybar energi.

For det meste er datautstyr og programvare vi kjøper priset i US Dollar, bare fra vi sist bestilte utstyr til det siste ble levert hadde dollaren steget nesten 40% mot den norske krona. Vi ser at US Dollar svinger mye, men prisjusteringen vil trolig bli mindre enn hva som gjenspeiles i dollarkursen. Noen priser reduseres også, andre tjenester vil få utvidet kapasitet. Maksimalt vil uansett prisjusteringen ikke overstige gjeldende prisindeks valutajustert.

Flere av våre viktigste underleverandører, som cPanel og VMWare endrer sine betingelser, noe som gjør at vi her må øke prisene noe. cPanel har endret lisensieringsmodell, noe som gjør at de som har en egen cPanel server hos oss med mange kontoer vil oppleve noe mer prisstigning enn bare indeksregulering.

Som reseller betaler du nå en grunnpris på kr.: 500,- pr mnd. Og deretter kun for de ressursene du benytter hos oss.

Vi har nå holdt prisene uendret i 10 år. Av hensyn til det ovennevnte kan vi forsikre deg om at vi har gjort alt hva vi kan for å holde prisjusteringen til et minimum. Våre nye priser er gjeldende fra faktura utstedt etter 10.01.2020 og du finner oppdaterte priser på nettsidene våre.

Ved eventuelle spørsmål knyttet til prisjusteringen eller våre tjenester, ta kontakt med oss via kontaktskjema eller på epost: support@sircon.no

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet i årene som kommer, og kan forsikre deg om at vår største forpliktelse er å yte tjenester av aller beste kvalitet til høyeste verdi for pengene.

Med vennlig hilsen!

Terje Dahlhaug
Daglig leder 
Sircon Norge AS

Les mer om oss her.