Dere har nå fått den flotte nye hjemmesiden på nett, og dere alle er stolte av måten dere fremstår på. Men det er nå den virkelige jobben begynner, nemlig å få nye besøkende til nettstedet deres blant de mange som leter etter en leverandør som dere. Her er noen enkle tips til hvordan dere kan få presentert produktene og tjenestene for så mange potensielle kunder som mulig.

Skriv en pressemelding!

Et nytt nettsted er en viktig nyhet for deg og dine kunder. Send derfor ut en melding om ditt nye nettsted til kunder og samarbeidspartnere, media m.m. Skriftlig, SMS, Facebook, Twitter eller til nyhetsmedier, bransjenettsider m.m.

Mange som skriver på nett har ikke allverdens tilgang på bransjenyheter, og med litt flaks vil du kunne få mange inngående lenker til ditt nye nettsted med de fordeler det har for din rangering på søketreff hos Google.

Skriv en blogg!

En blogg med faglig innhold, og lenker til dine tjenester og produkter, er fantastisk for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra kunder som bruker Google for å finne produkter eller leverandører. Det tekstlige innholdet er viktig på ditt nettsted, dette fordi det er tekst Google indekserer og kundene bruker for å søke opp dine tjenester.

Sircon har blant norges beste tilbud for deg som vil komme hurtig igang med blogging på eget domene. Les mer om WordPress Blogger her…

Lær deg litt om søkemotoroptimalisering (SEO)!

En grunnleggende forståelse for hva som er viktig for at Google skal vektlegge ditt innhold, er noe som man bør tilegne seg kunnskap om.

Det er flere SEO tips å finne i bloggen vår.