Kan man beskytte et firmanavn uten å eie et domene?

Er domenet registrert er du som oftest for sent ute. Er det ledig bør du registrere firmaets navn som et domene av flere grunner:

Ditt domene er din unike adresse på nettet
I dag er det avgjørende for enhver bedrift å ha en tilstedeværelse på nettet. Et domenenavn gir en unik nettadresse der kundene dine kan finne virksomheten din og få tilgang til troverdig informasjon om produktene eller tjenestene dine.

Beskyttelse av deg eller merkevaren din
Registrering av firmaets navn som et domene kan bidra til å beskytte merkevaren din mot konkurrenter. Ved å eie domenet i ditt navn har du kontroll over din tilstedeværelse på nettet og kan forhindre at andre gir en feilaktig fremstilling av deg eller merkevaren din.

Bygge tillit og troverdighet
Et godt domenenavn kan bidra til å etablere tillit og troverdighet hos kundene dine. Det viser at du har investert i å skape en legitim tilstedeværelse på nett.

Drømmer du eller ønsker å fremtidssikre dine planer?
Ved å registrere domenet ditt nå, sikrer du at ditt foretrukne domenenavn er tilgjengelig og at du kan bruke det i fremtiden om en god forretningside blir født. Unngå senere problemer om noen andre registrerer det først.

Totalt sett er det å registrere firmaets navn som et domene et viktig skritt for å etablere og beskytte din merkevare og din tilstedeværelse på nettet, samt å bygge tillit hos kunder og siden fremtidssikre forretningsideen din.

Sjekk og sikre deg ditt unike domene her: Rimelige miljøvennlige domener

Sjekk hvilke navn som kan beskyttes i Norge her: Ledige firmanavn i Norge