Ønsker du mer relevant besøk på dine hjemmesider?

Det finnes besøkende på dine hjemmesider som leter etterog det finnes besøkende på dine hjemmesider du trenger. Det er de som er interessert i det du tilbyr, og kan være potensielle kunder. Ofte resulterer en uhemmet jakt etter å komme høyere opp på søketreff hos Google i mange besøkende som ikke har noe å hente på dine hjemmesider. Vårt enkle råd og vårt beste tips for å få relevante besøkende til dine hjemmesider kan du lese om under:

Hemmeligheten bak suksess er hardt arbeid. Det er kanskje derfor det er og forblir en hemmelighet for mange?

Kommenter blogger, diskuter på forum og informer, en gang om dagen helst. Det går ganske enkelt ut på å fortelle om deg, dine kunnskaper og dine tjenester til mennesker som er potensielle kunder av deg. Først handler det om å finne ut hvor de befinner seg på nettet, eller hvilke interesser de har. Her finnes det mange gode søkeverktøy hos Google for å oppsøke de Forum, Blogger, Nyheter eller grupper som omhandler samme interesse eller fagfelt. Du kan også automatisk få tilsendt varsler på epost når dine søkeord dukker opp i nyhetene.

Sjekk disse Google produktene

Pass på! Uhemmet skryt fungerer ikke i disse sammenhenger, men har du noe nyttig eller smart å fortelle, kan du vekke andre brukeres interesse, og de vil skjønne at du har noe av verdi å tilby. Når du kommenterer en Blogg, Nyheter, eller deltar i et Forum eller gruppe, i tillegg til å bidra med noe fornuftig, husk å legge igjen en link til dine egne nettsider.

Trenger du flere tips? Les Sircon Norges Lille SEO-Guide

Kom igang med din webløsning her..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.