Zimbra for mer effektivt samarbeid

Zimbra er et godt verktøy for den som trenger en enkel plattform for effektivt samarbeid, eller trenger å dele informasjon med andre.

Del alt

Med Zimbra kan du dele innboksen, e-postmapper, kontakter, kalendere, oppgavelister og filmapper med dine kollegaer og kunder. Nyttig om man er flere som samarbeider på et prosjekt, salg eller utvikling, der informasjon eller filer må deles med flere.

Zimbra har også støtte for deling eksternt, slik at du kan gi tilgang til mapper, kontaktlister og kalendere til dine kunder. Eksterne brukere vil da få en e-post hvor de oppretter en bruker for å logge inn på den delte mappen, kontaktlisten eller kalenderen.

Alltid tilgjengelig

Zimbra er enkelt å bruke, og fungerer like bra på mobil og nettbrett som på datamaskinen. Du logge inn med hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet, hvorsomhelst.

Zimbra har et enkelt webgrensesnitt samt støtte for ActiveSync, slik at du kan sette opp kontoen din som Exchange på mobilen eller nettbrettet ditt. E-post, kontakter, oppgaver og kalendere vil da bli synkronisert med din enhet.

Bruk webgrensenittet eller sett opp kontoen som Exchange, uansett vil du alltid ha tilgang til dine data.