I dag er det viktig med gode digitale verktøy som bidrar til å gjøre hverdagen enkel. Vi i Sircon lever av å levere slike løsninger til våre kunder, både når det kommer til webløsninger og når det kommer til kommunikasjon. Zimbra er et perfekt verktøy for deg som samarbeider mye med andre mennesker, eller for deg som er mye på farten.

Del det som er viktig

Med Zimbra kan du dele e-postmapper, kontakter, kalendere og filmapper med ansatte og kolleger. Dette kan utnyttes godt om man for eksempel samarbeider på et prosjekt, hvor e-postkorrespondanse eller filer må deles med flere personer.

Zimbra har også støtte for deling eksternt, slik at du kan gi tilgang til mapper, kontaktlister og kalendere til dine kunder. Eksterne brukere vil da få en e-post hvor de oppretter en bruker for å logge inn på den delte mappen, kontaktlisten eller kalenderen.

Enkel tilgang, hvor og når som helst

Webgrensesnittet til Zimbra er enkelt å bruke, og fungerer like bra på mobil og nettbrett som på datamaskinen. Du kan enkelt logge inn i hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet.

Zimbra har også støtte for ActiveSync, slik at du kan sette opp kontoen din som Exchange på mobilen eller nettbrettet ditt. E-post, kontakter og kalendere vil da bli synkronisert i standardapplikasjonene på din enhet, slik at du enkelt får tilgang til innholdet ditt.

Uansett om du velger å bruke webgrensenittet eller om du velger å sette opp kontoen som Exchange, vil du få full kontroll hvor og når som helst.

Les mer om Zimbra her