Zimbra for mer effektivt samarbeid

Zimbra er et godt verktøy for den som trenger en enkel plattform for effektivt samarbeid, eller trenger å dele informasjon med andre.

Del alt

Hvilken porgramvare du velger til din epost, kan ha stor betydning for effektiviteten på din arbeidsplass. En ordinær, gratis programvare, vil ikke ha den samme funksjonaliteten som noe du betaler for. Her er zimbra et godt valg. Programvaren minimerer intern tidsbruk og er mer kostnaseffektiv enn andre løsninger. Om du ikke helt vet hvor du skal starte for å komme igang med dette, kan du kontakte oss for hjelp til installasjon.

Med Zimbra kan du dele innboksen, e-postmapper, kontakter, kalendere, oppgavelister og filmapper med dine kollegaer og kunder. Nyttig om man er flere som samarbeider på et prosjekt, salg eller utvikling, der informasjon eller filer må deles med flere.

Zimbra har også støtte for deling eksternt, slik at du kan gi tilgang til mapper, kontaktlister og kalendere til dine kunder. Eksterne brukere vil da få en e-post hvor de oppretter en bruker for å logge inn på den delte mappen, kontaktlisten eller kalenderen.
Les mer om Zimbra her

Alltid tilgjengelig

Zimbra er enkelt å bruke, og fungerer like bra på mobil og nettbrett som på datamaskinen. Du logge inn med hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet, hvorsomhelst.

Zimbra har et enkelt webgrensesnitt samt støtte for ActiveSync, slik at du kan sette opp kontoen din som Exchange på mobilen eller nettbrettet ditt. E-post, kontakter, oppgaver og kalendere vil da bli synkronisert med din enhet.

Bruk webgrensenittet eller sett opp kontoen som Exchange, uansett vil du alltid ha tilgang til dine data.
Zimbra her en egen kanal på Youtube med en rekke instruksjoner og demonstrasjoner. Kanalen finner du her.