Migrering til WooCommerce fra andre plattformer

Vi har blitt Cart2Cart partner, noe som gir oss muligheten til å tilby billig og effektiv migrering fra de fleste nettbutikk-plattformer til WordPress og WooCommerce. Cart2Cart støtter migrering fra de fleste nettbutikkplattformene, også skybaserte løsninger som Mystore, Shopify, Squarespace og Weebly.

Vi tilbyr migrering til WordPress og WooCommerce, og sammen med vårt ferdige WordPress/WooCommerce klare tema, Sircon Express, så kan vi både raskt og billig flytte din nettbutikk over til WordPress og WooCommerce.

WooCommerce er den beste innredningen i WordPress for å danne din egen nettbutikk. Her finnes det egne plugins, som lar deg spesifisere hvilke produkter en kunde skal møte ved checkout, eller om de skal få noen spesielle rabatter, for å øke mersalget.
En annen ting som er flott, er at WooCommerce er kompatibel med alle dagens moderne betalingsløsninger, og har en rekke andre tilleggsfunksjoner.
Ønsker du å tilby online-kurs, eller datafiler ved et kjøp, har WooCommerce gratise løsninger for å gi dette til kundene dine, etter at betalingen er utført.
Les mer om plugins til WooCommerce her

Om det er et ønske å ta vare på design fra nåværende plattform eller implementere nytt design, tilbyr vi også utvikling av skreddersydde temaer og utvidelser til WordPress og WooCommerce.
Migrering til WooCommerce er noe som ofte gjør selve eieren mer selvstendig i arbeidet om netbutikken. Det finnes umettelig med informasjon om hvordan man redigerer nettbutiken sin, det er også like enkelt å redigere som andre deler av WordPress.

Ingen grunn til å betale skjorta for drift av en proprietær nettbutikk med ukjent brukergrensesnitt, når drift av WordPress og WooCommerce koster fra kr. 36,-/mnd?

Vi i Sircon Norge har over tolv år med erfaring rundt WordPress, vi kan hjelpe deg fra start til slutt, når det kommer til å skape en imponerende nettbtuikk, helt selvstendig.
Som kunde vil du ha tilgang til gratis support, og gratis backup, det vil si at om du gjør kritiske feil på nettstedet ditt, kan vi gjenopprette versjoner av nettsiden før du gjorde denne feilen.
Kontakt oss gjerne for uforpliktende prisestimat på migrering av din nettbutikk.