Nå er vi allerede godt ute i Januar, og med det ønsker vi å se litt tilbake på året som har gått, og hvilke planer vi har for året som vi nå har kommet til.

Det som kanskje er mest spennende er vårt nye datasenter. Vi flyttet datasenteret over til andre siden av byen, og handlet samtidig heftig hardware til den store gullmedalje.

Du kan lese mer om vårt nye datasenter her: https://sircon.no/blogg/nytt-sircon-datasenter-sentralt-trondheim/

I tillegg har vi hatt en del fokus på løsninger som kan hjelpe våre kunder raskt i gang med enten en blogg, nettside eller en nettbutikk. Sircon Express og våre WordPress-utvidelser har blitt flittig brukt i år, og vi har også fått gjort en god del forbedringer her. I år vil Express få støtte for Gutenberg, som er det nye redigeringsverktøyet til WordPress.

Les gjerne mer om Sircon Express her: https://sircon.no/express/

Bedre verktøy for designere og forhandlere

I siste kvartal av 2018 startet vi planleggingsfasen av nye nettsider og nye kundesider, og er i skrivende stund godt i gang med utviklingen. Vi har tatt til oss tilbakemeldinger om de nettsidene og kundesidene vi har i dag, og tenkt nøye over våre valg rundt både design og plassering av elementer. Vi vil også la våre forhandlere ta del i denne spennende prosessen. Forhandlere vil kunne levere de samme tjenester som vi tilbyr våre direktekunder. Med vår nye WordPress SirconShop plugin vil alle som leverer design/utvikling, webhotell eller skytjenester til egne kunder få våre beste verktøy i hende. Gi oss tiden så gleder vi oss til å vise dere hva vi kan levere.

De nye kundesidene vil få mye bedre integrasjon med cPanel, som betyr at enda mer kan gjøres direkte fra Min Side. Brukersystem og faktura/betaling har også fått en kraftig overhaling.

Vi jobber også med forbedring av selve innholdet på nettsidene våre. Forbedringer innebærer blant annet at informasjonen vi ønsker å formidle skal være lettere å lese.

Vi gleder oss mye til å vise frem de nye løsningene våre, og ser frem til et flott nytt år med våre fantastiske kunder og nye, spennende oppdrag.